Archive for the ‘What in the world…?’ Category

Jump Start Your Business

May 16, 2011

Salam,

Setelah hampir 10thn kita di alam pekerjaan, aku tengok makin ramai yg tertarik utk menjadi entrepreneur (tiap2 tahun mesti ada budak batch kita yg berhenti kerja nk buat bisnes sendiri). So, untuk membantu kita semua menjadi lebih sukses, aku pun organise event ni dgn Virtus Associates Sdn Bhd.

Kenapa nak kena dtg? Event ni insyaallah akan menjawab soalan2 tentang masalah biz reg, co incorporation, secretarial, taxation, legal, accounting, administration, financing/loan, outsourcing, dll dan yang paling penting aku rasa supaya kita dpt tahu bisnes kawan2 jgn jadi competitor sesama sendiri.

Utk info selengkapnya sila bukak flyers ni, lepas event tu akan ada sesi minum2 dan kalau sambutan menggalakkan akan ada follow up event utk isu2 di atas dgn lebih detail lagi.

Advertisements

Nurdin a.k.a badaque

May 8, 2011

Salam guys, for those yg belum tahu. Nurdin a.k.a badaque budak Mohd Shah batch 96 passed away semalam. Arwah selamat dikebumikan di Semenyih, and leaves behind balunye serta 2 anak berusia 4 tahun dan 5 bulan.

Diminta halalkan makan minum arwah selama ini. Jika ade yg masih dihutang, bolehla menemui keluarganya untuk diselesaikan. Untuk sesiapa yg ingin memberi sumbangan kepada the grieving young family, boleh la menghubungi Sdr Moqq 96.

Sekian, harap maklum.

From Him we came, and to him we return.

Salam,
Zamir

Berita hari ini

April 10, 2011

Innallillah

February 14, 2011

Salam. Ayahanda Boruz, Pakcik Salleh bin Ahmad telah pulang ke rahmatullah pd jam 12.20 pagi semalam (ahad) 13 feb 2011 di hospital Serdang kerana komplikasi paru2. Sama2 kita doakan dan sedekahkan al fatihah untuk allahyarham dan semua arwah ibu bapa kwn2 kita yg lain semoga roh mereka dicucuri rahmat.

“Ya Allah kau ampunkanlah dosa kedua ibu bapa kami dan kau kasihilah mereka sebagaimana mereka mengasihi kami semenjak kami kecil lagi…. Amin Amin ya Rabbal Alamin”

Jemputan ke Majlis Aqiqah

February 10, 2011
On behalf of Wan Abdul Hadi Wan Mohd Shafie dan Azilatul Adilah Azizan;
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan segala hormatnya menjemput semua ahli 9498 seisi keluarga ke Majlis Aqiqah putera kami yang amat dikasihi Wan Abbas Rahimi pada hari Sabtu, 19 Februari 2011 bersamaan 16 Rabiulawal 1432 di No. 8, Jalan Seri Saujana 8,  Desa Seri Saujana, Sg. Merab 43000 Kajang. Semoga kehadiran sahabat-sahabat sekeluarga dapat menambah keberkatan majlis kami, Insyaallah.
Aturcara Majlis
Jamuan Makan: 12.30 tgh-3.00 petang
Terima kasih.