Archive for April, 2008

Futsal 9498

April 28, 2008

Bila : sepuluh haribulan lima, dua kosong kosong lapan (sabtu)

Kat mana : Sport Planet Sunway (sebelas court)

Sepak mula : sepuluh malam sampai tengah malam

Sila lah datang..

Sekian, Terima kasih.

Advertisements

New Political Landscape

April 23, 2008

Posting on behalf of Hazriq.

Closed door inter-party political talk session. All 9498 members are invited. I know, its a bit late, but please spread the news.

Topic: New Political Landscape: Challenges of the future
Speakers: Nik Nazmi (PKR) M Fazli (PAS) Latt Sharizan (UMNO)

Venue: MCOBA Penthouse
Date/Time: April 23rd, 2008 / 9:00PM

Cover Charge: RM10 comes with light refreshments

jemputan kahwin En Zarin @ Beng

April 21, 2008

OBW 2008 – Final

April 17, 2008

1. Anniversary BBQ                                                                                      

Venue kat Medan Pelajar & Dataran Pemimpin. Function start 8pm-midnite. Masa dtg please cari Hadi / Nad utk tujuan pembayaran dan tshirt collection.

2. Game vs U-15 present boys

Game Futsal dgn team U-15. Venue: padang C, game start 8am. Format 15 minutes, 4 quarter (total sejam). Semua boleh join main.

3.Performance 

Mcm selalu, performance saturday night. Performance by sapet and the gang.

4. Accommodation

Kita memang tak boleh book dorm secara official. Tapi komiti akan paste sign RESERVED FOR 9498 kat pintu masuk 2 dorm kat pavi. Cumanya kita perlu org ramai dtg awal (before kul6ptg esok) penuhkan dorm baru batch lain segan nak masuk. Kalau ada notis tapi kosong org lain redah je nanti. 

DESIGN T-SHIRT BATCH SEMPENA OLD BOY WEEKENDS 2008

April 11, 2008

ni design yang final yang telah dipersetujui oleh komiti.. dh antar print pun.. takyah nak bangkang-bangkang dah.. kalau tak puas hati salahkan peah.. sbb dia tanak bagi idea bernas..

Ni design depan

ni design depan tengah

Ni belakang

ni design belakang..

untuk makluman semua.. ini t-shirt oldboy weekends… untuk shirt batch sempena 10 Years Celebration akan diumumkan nanti.. sesape nak bagi design untuk shirt tu.. sila buat skrang.. tarikh tutup 2 minggu sebelum holiday batch…