Gambar buka puasa 13/8/2011

August 14, 2011 by

This slideshow requires JavaScript.

Buka Puasa Batch, Ramadhan 1432

July 29, 2011 by

Warga batch 9498 dijemput hadir ke majlis berbuka puasa sempena Ramadhan 1432. Detail seperti berikut:

Tarikh :  Sabtu, 13 Ogos 2011
Masa :  Buka puasa ~ 7:30PM sampai Azzad halau
Tempat :
Rumah Azzad
No 2 Jalan BPP 6/4, Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan
Selangor (Map)

Jamuan adalah secara potluck. Sila RSVP dengan makanan yang akan dibawa. Pasangan dan anak-anak anda juga dijemput hadir. Our list so far:

1. Papan – Buah kurma
2. Nizam – Roast chicken Jamie Oliver
3. Maoi – Murtabak
4. Nad, Yuyu & Ladoe – Ikan siakap bakar & air asam best
5. Keewee – Sate
6. Amin, Bob & Munzir – Ayam & kambing BBQ
7. Nik Anas & Huddin – Air minuman
8. Reza – Roti jala
9. Nad – Bihun Goreng
10. Bob – Lasagna
11. Lair – Coleslaw
12. Hadi – Nasi
13. Ammir – Mixed fruits
14. Azzad – Utensils

This event is also on our Facebook group (MCKK 9498)

Terima kasih.

Jump Start Your Business

May 16, 2011 by

Salam,

Setelah hampir 10thn kita di alam pekerjaan, aku tengok makin ramai yg tertarik utk menjadi entrepreneur (tiap2 tahun mesti ada budak batch kita yg berhenti kerja nk buat bisnes sendiri). So, untuk membantu kita semua menjadi lebih sukses, aku pun organise event ni dgn Virtus Associates Sdn Bhd.

Kenapa nak kena dtg? Event ni insyaallah akan menjawab soalan2 tentang masalah biz reg, co incorporation, secretarial, taxation, legal, accounting, administration, financing/loan, outsourcing, dll dan yang paling penting aku rasa supaya kita dpt tahu bisnes kawan2 jgn jadi competitor sesama sendiri.

Utk info selengkapnya sila bukak flyers ni, lepas event tu akan ada sesi minum2 dan kalau sambutan menggalakkan akan ada follow up event utk isu2 di atas dgn lebih detail lagi.

Nurdin a.k.a badaque

May 8, 2011 by

Salam guys, for those yg belum tahu. Nurdin a.k.a badaque budak Mohd Shah batch 96 passed away semalam. Arwah selamat dikebumikan di Semenyih, and leaves behind balunye serta 2 anak berusia 4 tahun dan 5 bulan.

Diminta halalkan makan minum arwah selama ini. Jika ade yg masih dihutang, bolehla menemui keluarganya untuk diselesaikan. Untuk sesiapa yg ingin memberi sumbangan kepada the grieving young family, boleh la menghubungi Sdr Moqq 96.

Sekian, harap maklum.

From Him we came, and to him we return.

Salam,
Zamir

Berita hari ini

April 10, 2011 by


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.