Archive for August, 2009

minyak naik di hari merdeka

August 31, 2009

raise-of-petrol-price

Minyak petrol RON95 yang menggantikan RON92 dijual pada harga RM1.80 seliter dan RON97 pada RM2.05 seliter mulai esok (1 September 2009), kerajaan mengumumkan di sini hari ini.

— BERNAMA

Advertisements

Jemputan Kahwin Adri dan Mira

August 27, 2009

<On behalf of Adri>

To all my 9498 bros, korang semua dijemput hadir ke majlis perkahwinan aku & mira on 3rd oct, saturday di Concorde Shah Alam kul 7.45pm.
Sapa yg sudi hadir, pls confirm RSVP by 7th Sept.
Unfortunately, aku bleh provide 2 seats je per person. Seat x byk. Limited beb. Coz it’s a combined majlis laki & pompuan.

email: adri_md@yahoo.com
HP: 019 2662644    (my old digi no 016 2950387 jarang pakai)

Congratulations to Adri !!!

Buka puasa

August 24, 2009

Dari Lado..

Dia suruh aku post sms dia kat sini..

BUKA PUASA 9498.

DATE : 12/9/09

HOST : RAIS RAHIM (PUTRA HEIGHT)

POTLUCK STYLE LA KOT.

Aku pun tak tahu alamat rumah Putra Height apa..

Gi mintak kat Lado..

Sebarang pertanyaan tentang makanan/minuman yang hendak dibawa..

Sila tanya pada Lado..

Sebarang confirmation untuk kehadiran..

Sila hubungi Lado..

Terima kasih..

selamat berpuasa

August 21, 2009

Selamat berpuasa kepada semua warga 9498.

Berita Bayi

August 4, 2009

En. Radzween dan Isteri telah selamat dikurniakan baby daughter pada 24 Julai lalu. Tahniah to the new family.