Archive for July, 2006

Undangan Majlis Perkahwinan Azri & Harina

July 16, 2006

Jemputan PerempuanMap PerempuanJemputan LelakiMap Lelaki

Dengan sukacitanya saya ingin menjemput anda semua bersama teman/isteri serta keluarga ke Majlis Perkahwinan saya pada :

Majlis Perempuan:
Ahad 6 Ogos 2006 (12 Rejab 1427 Hijrah)
di Lot 1179, Kg Baru Anak Acheh, 71300 Rembau, Negeri Sembilan
12.30 tgh bersanding

Majlis Lelaki:
Ahad 20 Ogos 2006 (26 Rejab 1427 Hijrah)
di 174 Jln Rizab Sulong, Kg Bkt Cherakah, 45800 Jeram, Selangor
2.00 ptg bersanding

Maklumat lanjut boleh hubungi 012-9207596 atau azrisaleh@yahoo.com
Boleh sms/emailkan alamat anda semua supaya boleh saya hantarkan kad undangan

– Ayie 🙂

mari main FUTSOL …

July 14, 2006

dh lama rupanya tak main futsal.. ..
When : Saturday, 22nd July 2006
Time : 10 pm till 12 midnite
Venue : Sports Planet Sunway

anas ngan lado, korang beriya nak main futsal… make sure datang.. yang lain lain tu aku tau korang dh gian nak main futsal jugak… datang jgn tak datang…
-maoi-

Fantasy Football

July 13, 2006

http://fantasy.premierleague.com

code to join league : 101551-21399

Care for a look?

July 13, 2006

http://jayhan.blogs.friendster.com/jay_han_blog/2006/05/carrow_road_foo.html

final world cup

July 6, 2006

italy or france?

aku budget italy. haha, padan muka german kena gol last minute, dua bijik lak tu.