Buka Puasa Batch, Ramadhan 1432

by

Warga batch 9498 dijemput hadir ke majlis berbuka puasa sempena Ramadhan 1432. Detail seperti berikut:

Tarikh :  Sabtu, 13 Ogos 2011
Masa :  Buka puasa ~ 7:30PM sampai Azzad halau
Tempat :
Rumah Azzad
No 2 Jalan BPP 6/4, Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan
Selangor (Map)

Jamuan adalah secara potluck. Sila RSVP dengan makanan yang akan dibawa. Pasangan dan anak-anak anda juga dijemput hadir. Our list so far:

1. Papan – Buah kurma
2. Nizam – Roast chicken Jamie Oliver
3. Maoi – Murtabak
4. Nad, Yuyu & Ladoe – Ikan siakap bakar & air asam best
5. Keewee – Sate
6. Amin, Bob & Munzir – Ayam & kambing BBQ
7. Nik Anas & Huddin – Air minuman
8. Reza – Roti jala
9. Nad – Bihun Goreng
10. Bob – Lasagna
11. Lair – Coleslaw
12. Hadi – Nasi
13. Ammir – Mixed fruits
14. Azzad – Utensils

This event is also on our Facebook group (MCKK 9498)

Terima kasih.

Advertisements

7 Responses to “Buka Puasa Batch, Ramadhan 1432”

  1. perut Says:

    Err..raya gathering ada x?
    Kalau ada n kalau dibuat 3hb Sept, aku join IA.

  2. amin r Says:

    tak tau la. maybe ada sapa2 yg buat open house. kau takde facebook ke perut?

  3. Hadi Says:

    Amin, tolong la senaraikan potluck kat sini untuk rujukan kengkawan

  4. amin r Says:

    dah. untuk rujukan kau je hadi. nad pun dah ada facebook ni..

  5. Hadi Says:

    sori la Amin, aku tak datang seru lagi nak ada facebook…btw tq

  6. Hadi Says:

    since takde lagi nasik aku tukar la Min. aku bawak nasik. nasik apa tatau lagik.tapi nasik la…

  7. Hadi Says:

    Berikut adalah standard (benchmark) menu yang akan dibawa esok.Diharap kawan-kawan dapat menjaga standard ini dengan cemerlang agar majlis menjadi lebih meriah dan motivasi untuk penganjuran seterusnya.
    1. Papan – Buah kurma (at least Medjool dari USA)
    2. Nizam – Roast chicken Jamie Oliver (Kenny Rogers)
    3. Maoi – Murtabak (Murtabak Raja, KB)
    4. Nad, Yuyu & Ladoe – Ikan siakap bakar & air asam best (umbai)
    5. Keewee – Sate (Samuri Kajang)
    6. Amin, Bob & Munzir – Ayam & kambing BBQ (Tony Roma)
    7. Nik Anas & Huddin – Air minuman (ntah, taktau)
    8. Reza – Roti jala (kantin koleq)
    9. Nad – Bihun Goreng (YL)
    10. Bob – Lasagna (Delifrance)
    11. Lair – Coleslaw (Kenny Rogers)
    12. Hadi – Nasi (Saba’)
    13. Ammir – Mixed fruits (Tutty Fruity)
    14. Azzad – Utensils (High Table)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: