Archive for May, 2007

MCOBA 2008 – tektik istimewa konsert.

May 28, 2007

2008 OBW concert.

director: Peah.

Class of 98 Band Members (May 22, 2007 @ 1500hrs):

Band:

  1. BASS: peah
  2. 1ST ELECTRIC GUITAR: acad
  3. 2ND ELECTRIC GUITAR: shaw
  4. FLAMENCO / ACOUSTIC GUITAR: kaposh
  5. DRUMS: ayie
  6. DRUM MACHINE & TIMBALE: adri, isman
  7. 1ST KEYBOARD: bob
  8. 2ND KEYBOARD: ??
  9. MOUTHPIECE SECTION (TRUMPET / TROMBONE) & BAGPIPE: ??
  10. REED SECTION (CLARINET / SAXOPHONE): ??
  11. CONGA / BONGGO / SHACKER / EGGS: mikai, d10
  12. HARMONICA: ??

Vocals:

  1. 1ST VOCAL: sapet
  2. 2ND VOCAL: hadi
  3. 3RD VOCAL: ??
  4. 1ST BACKING VOCAL: ??
  5. 2ND BACKING VOCAL: ??
  6. 3RD BACKING VOCAL: anas
  7. 4TH BACKING VOCAL: maoi
  8. 5TH BACKING VOCAL: AK

POM POM boys / Moral Support:

  1. semaun
  2. lado – lu kena jadi cheerleader…hahaha
  3. zamir
  4. nad

the list will be updated from time to time.

LIST NAMA BATCH

May 26, 2007

bila kwn2 kawin ramai jugak yg tanya aku pasal contact nama dgn address budak2 batch. sampai kadang2 tak terlayan pasal list aku pun tak complete. next week aku dipanggil jadik wakil batch kita utk meeting budak2 koleq. mcoba nak buat gathering besar-besaran this year. diorg ada tanya pasal complete list budak batch yg aku mmg takde tapi malu la ckp takde kan. so aku dah bukak email budak batch mckk9498@gmail.com and mintak tolong korg email kat situ info2 di bwh a.s.a.p. :

full name -no dobi -house -marital status -wife’s name -child’s name

email rasmi -hp no -office no -house no -fax no

current address -permanent address

5 email/hp no budak batch kita yg lain(yg rasanya kurang bercampur) utk aku contact

semua org yg dah email kat mckk9498@gmail.com akan aku bgtau passwd dia. takleh letak passwd sini bahaya.

dari list ni nanti snang sapa2 nak handle apa2 program batch nak contact sume org.

thank u – nad

allahyarham PAK SAKO adalah oldboy koleq

May 18, 2007

i didn’t know allahyarham pak sako is an oldboy…do you?

link:

http://koleq9094.blogspot.com/2007/05/pak-sako-and-malay-college.html

Congrats Lair

May 16, 2007

Tahniah diucapkan kepada saudara Mohamad Azlan (Lair) dan isteri kerana telah dikurniakan seorang baby girl Sofea Zulaikha bt Mohamad Azlan pada 16 May 2007 pada jam 11.09pagi .. 🙂

Jemputan Kahwin : Eezwan Masripan

May 15, 2007

Semua ahli MCKK 9498 dijemput ke majlis persandingan Kapt. Eezwan Masripan pada tarikh dan tempat berikut.

Tarikh: 3 Jun 2007
Tempat: No. 33 , Jalan Parit 2 Timur , Sungai Besar , Selangor.

Diharap kehadiran kalian dapat menambah kemeriahan majlis.