Archive for June, 2007

cheering – heathcliff

June 22, 2007

HEATHCLIFF

Kolej kolej melayu
Pasukan nya yang tera
Sudah terkenal namanya
Walau di mana saja

Bila MC masuk padang
Semua orang pandang-pandang
MC masuk dengan garang
Musuh takut tunjuk belang

Kami kan terus menyerang
Sehingga kami berjaya
Fullback kami kan menahan
Musuh tentu tiada cara

Kami kan tetap bersama
Dengan penuh setia
Untuk pertahankan nama
Kolej Melayu yang tercinta

– posted by request of Ahmad Nasron.

oh…ada lagi…hehe

cheering-sheet-1.jpg

Advertisements

Vacancy : Perodua IT – System Engineer

June 20, 2007

Required Skills:
Oracle RDBMS
PL/SQL
Oracle Forms
Oracle Reports

Bonus:
ColdFusion
WebMethods
experience in Sales system

email application letter & resume to hrpssb@perodua.com.my

Jemputan Kahwin : Azhad Muhammad (Acad)

June 13, 2007

Saudara Acad ingin menjemput anda semua ke majlis perkahwinan beliau.
Sila rujuk kad maya di sini and sini

Tarikh : Ahad, 8 Julai 2007
Masa : 12 Tgh – 4 Ptg
Tempat : Dewan Bankuet MBSA, Wisma MBSA, Shah Alam

betul ke ni??

June 9, 2007

sbb ramai sgt org tanya.. betul ke mamat ni fadly a.k.a lendu ??

yee kawan2… mamat ni memang fadly a.k.a lendu

kursus kahwin special

June 9, 2007

melihat kepada trend terkini, aku telahpun apply permit buat kursus kahwin dari JAWI utk membantu rakan-rakan yang akan melangsungkan perkahwinan. So, mulai sekarang sapa2 yang nak menikah boleh dtg kursus kat centre aku kat bukit jalil n boleh dptkan sumbangan kahwin RM5000, teknik2 skali henjut akad nikah, ctc org dlm kat JAWI, JAIS, JAIN, JAIK, MAIJ dll utk memudahkan kan korang kawin. Yang paling penting, setiap couple yang korang introduce ke kursus ni korang akan dpt RM10. Kalau korang sendiri dtg mmg la dapat diskaun batch9498. nak xtra info or register or anything call je aku.

nad

ni banner yang akan ada kat tempat2 strategik:

banner kursus kawin

ni iklan surat khabar yg akan keluar every sunday kat kosmo:

iklan kursus