Archive for July, 2010

lintah jadi anakonda??

July 26, 2010

Itu hari xpochex baca komen pay..

Terus ingat blog ni ada jual sijil kursus kahwin..

Kalau ada orang sampai sini sebab nak tukar lintah jadi anakonda..

Siapa nak bertanggungjawab?

Advertisements

liga fantasi BPL

July 17, 2010

Piala Dunia dah habis..

BPL dah nak mula..

Siapa berani..

Meh la masuk..

http://fantasy.premierleague.com..

Code : 197443-55243..

mcoba futsal 2010

July 12, 2010

Jadi macam mana rakan-rakan semua?

Mahu atau tidak untuk hantar team futsal?

************

Info tambahan boleh pegi sini..

Takziah

July 8, 2010

Takziah kepada Saudara Hasnul Hadi @ Lado atas pemergian bapanya ke Rahmatullah pagi tadi.

Al-Fatihah.

Perut dan keretanya (SOLD)

July 6, 2010

Salam,

On behalf of En. Perut, aku nak advertise kan keta die yg ingin dijual.

————————————————————————————-

Assalammualaikum kengkawan,
 
Aku ada bwk balik keta Honda Odyssey RB1 Absolute, tahun 2004 dari Jepun. Keta ni baru didaftarkan kat JPJ 22 Jun aritu. Memandangkan aku akan sambung blajar kt UTM, so aku tgh consider utk let-go keta nih, x larat weh pakai keta mahal2 nih. Road tax je setahun RM734 n die pakai minyak Ron97. Mileage 73k km.
 
Gambo die ni haa;
http://s587.photobucket.com/albums/ss317/airbirumira/My%20wife_s%20ODC/
 
Price? Aku tgh consider utk jual around RM115k (less than 20k compared to market price). Cuma the trick is, keta ni tak boleh ditukar nama selama 2 tahun, maknanya keta nih cuma boleh ditukar nama lepas 22 Jun 2012.
 
Pada sesaper yg berjaya introducekan buyer, nnti aku bg la komisen..1% ke, heh.
 
Ape2 hal..kontek la k.
 
Salam
 
Perut@ Irwan Herman
013-317xxxx

————————————————————————————-

sesape nak number die, pls let me kno. nanti aku bg.

selamat