Archive for June, 2008

List Bilik kat Cherating Nanti

June 29, 2008

1. Maoi, Bangga, Bulat, Ajak

2. Zamzuri, Pidin, Azman, Fadhlan

3. UU, Arep, Zaha, Munzir

4. Ladoe, WFaiz, Hadi, Punk, Anas

5. Peah,Bob,Botak,Keewee

6. Nad+Wifey+Baby

7. Baoung+Wifey

8. Zamir+Wifey+Baby

9. Nawal+Wifey+Baby

10. Azzad+Wifey

Kalau ada sapa2 nk last minute reg, sila hubungi Encik Ladoe

Final List Holiday Batch 2008

June 22, 2008

berikut adalah senarai nama yang dah confirm untuk holiday batch 2008 (tempat dh booking):

1. Peah

2. Nad

3. Azzad

4. Botak

5. Nawal

6. Kee Wee

7. MaOI

8. Anas

9. Boruz

10. Ajak

11. Lado

12. UU

13. Pyan

14. Reza

15. Munzir

16. Zaha

17. Punk

18. Wan Faiz Maju

19. Bob

20. Azamsyul

21. Faiz Shazwan

22. Zamir

23. W.A Hadi

24. Man Blank

25. Fadhlan

26. Ayoub

27. Arep Tayeb

28. Zamzuri

29. Pidin

30. Bungga

Dengan ini, tarikh pendaftaran telah ditutup.

Kepada mereka yang tiada nama diatas dan masih berminat untuk menghadiri Holiday Batch ini, kami tidak dapat menawarkan harga pakej yang telah dipersetujui sebelum ini. Anda semua perlu membayar harga baru seperti yang berikut:

HARGA ASAL BILIK (RM120 bilik standard @ RM150 bilik deluxe) + RM120 (merchandise, tshirt dan BBQ)

Sekian, terima kasih.

P/S  warna baju tukar jadi kaler beige. TQ

LOGO BARU

June 7, 2008

kawan-kawan..

dibawah ni adalah logo rekaan en uu..

sila komen.. terima kasih

JUN 2008: Bulan Kawan-Kawan Darul Imtiyaz

June 4, 2008

Sorry mencelah topik lain walaupun tgh busy nak holiday batch ni. Untuk makluman semua, aku memang menganjurkan Kursus Pra-Perkahwinan JAWI every weekend kat ofis aku kat Bandar Tasik Selatan.

Aku buat Kursus Kahwin ni under brand name Darul Imtiyaz dan untuk member2 9498 tersayang bulan Jun ni aku nak kasi 9498 members and partner/friends kursus FREE. Please make sure contact aku A.S.A.P. pasal Jun ni ada 7th-8th,14th-15th,21st-22nd dgn 28th-29th je. Lepas tu Yuran Kursus dah back to RM80 normal rate.

Kalau taknak kawin lagi pun boleh pegi pasal cert dia tak expired. Lagipun skrg ni tgh hot org ckp pasal kursus kahwin nak diextendkan termasuk ada qiamullail (Last update aku dgn org JAKIM benda ni mmg tgh dibincangkan). Jadik jgn tunggu sampai kursus jadik seminggu (7hari 6 mlm) baru nak pergi Kursus Kahwin. Datang la time bulan Kawan-Kawan Darul Imtiyaz Jun ni.

nad

Holiday Batch @ Cherating

June 1, 2008

Kepada semua warga 9498,

Sukacita dimaklumkan percutian batch di Cherating akan diteruskan seperti yang telah dirancang. Walaubagaimanapun, terdapat sedikit perubahan pada tempat, harga dan aktiviti majlis. Sila rujuk dibawah:

TEMPAT : CHERATING BAYVIEW RESORT

TARIKH : 4 – 6th July 2008 (tiada perubahan)

HARGA : RM170 seorang (penginapan 2 malam + 1 BBQ dinner + shirt batch + 9498 merchandise), RM150 untuk partner (penginapan 2 malam + 1 BBQ dinner + 9498 merchandise)

AKTIVITI MAJLIS :

Jumaat, 4th July 2008

2pm : check-in

3pm : Briefing

5pm : Free & Easy

7pm : makan-makan di Tanjung Lumpur

10pm : main Bowling ramai-ramai

Sabtu, 5th July 2008

8am : Breakfast

9am – 12pm : Treasure Hunt

1pm : Lunch

3pm : Kemaman trip – minum petang

5pm : Beach Volleyball + other activities

8pm : BBQ Dinner

10pm : Free & Easy

Ahad, 6th July 2008

8am : Breakfast

11am : Closing

kepada kawan-kawan yang masih belum mendaftar/membayar untuk percutian ini, sila berbuat demikian, tarikh tutup pendaftaran adalah pada 22 Jun 2008.

Sekian, Terima kasih.