kursus kahwin special

by

melihat kepada trend terkini, aku telahpun apply permit buat kursus kahwin dari JAWI utk membantu rakan-rakan yang akan melangsungkan perkahwinan. So, mulai sekarang sapa2 yang nak menikah boleh dtg kursus kat centre aku kat bukit jalil n boleh dptkan sumbangan kahwin RM5000, teknik2 skali henjut akad nikah, ctc org dlm kat JAWI, JAIS, JAIN, JAIK, MAIJ dll utk memudahkan kan korang kawin. Yang paling penting, setiap couple yang korang introduce ke kursus ni korang akan dpt RM10. Kalau korang sendiri dtg mmg la dapat diskaun batch9498. nak xtra info or register or anything call je aku.

nad

ni banner yang akan ada kat tempat2 strategik:

banner kursus kawin

ni iklan surat khabar yg akan keluar every sunday kat kosmo:

iklan kursus

Advertisements

21 Responses to “kursus kahwin special”

  1. d10 Says:

    wow resourceful. bila nak bukak branch kat labuan? ramai candidate.

  2. pyanski Says:

    nad, amende yg sumbangan kahwin rm5000 tu? gi kursus ko bayar rm80 dapat sponsor balik dari kompeni ko rm5k ke? biar benar

  3. amin r Says:

    not a bad deal.. apa lagi pyan.

  4. nad Says:

    kat kursus tu ada briefing dia…utk yg layak je..tak semua org leh dpt

  5. pay Says:

    nad, kalau aku x pegi khusus tu tapi just nak beli sijil je ko boleh adjust x?

  6. bulatan Says:

    soalan yg bagus tu en pay
    tu business lg masyuk

  7. peah Says:

    wahaha..kepala otak pay..

    lepas sepuloh tahun pun..sama gak..aku dah boleh baca dah mentality kau nih…hahahaha

  8. pay Says:

    apa mcm trip kita peah? aku dgr kat labuan, kawin xyah pakai khusus.. x caya tanya mache. hahaha

  9. hadi Says:

    hah, elok la sangat tu..aku nak jawabkan bagi pihak en. nad:

    jawapannya: palaotak la sijil terbang, sebulan wat kursus, then next month nya dah kena cekup, then nad kena duk penjara kajang or penjara sg.buluh..buleh geng dengan ayah pin…hahahah…

  10. d10 Says:

    kursus la bukan khusus. pihak yayasan mcm malas je nak terima pelajar baru di labuan. mcm mana pay?

  11. amin r Says:

    ntahnye pay.. khusus.. khusus..

    nak “khusus” dekat labuan, suruh nad setup live broadcast la. streaming ikut internet je. bisnes bagus tu nad. takyah orang gi bukit jalil. boleh aku promo dekat student2 overseas ni yg tak sabo2 nak kahwin lepas grad.

  12. pay Says:

    ok la nanti aku signup utk ‘kursus’ dengan jalan yg halal.

    yuyu – kalau xde yayasan machang pun aku rasa boleh on jugak kot. suruh dia tinggal kunci rumah & kunci kereta jadi la.. setakat aku cek airasia harga still ok lg skrg. ladoe & peah amacam?

  13. nad Says:

    ni yg bising2 ni ramai lum kawin lagi ni. meh la dtg meramaikan. ramai awek cun yg dtg nanti tapi dgn bakal suami dia la…heheh

  14. nad Says:

    Harian Metro

    Edisi KL : Tiada sijil segera
    Oleh Zaitie Satibi

    KUALA LUMPUR: Ketika persiapan majlis perkahwinan penyanyi popular tanah air, Siti Nurhaliza, 27, dan Datuk Khalid Mohamad Jiwa atau Datuk K, 47, rancak dilakukan, timbul pula desas-desus kononnya penyanyi itu membayar RM20,000 kepada Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) bagi memperoleh sijil kursus perkahwinan segera.

    lebih kurang tu la harga sijil kawin kalau tanak pegi kursus

  15. zahack Says:

    pay: sijil aku ada kalau ko nak tukar nama dengan i/c…kehkehkeh

  16. anas Says:

    zaha, PTD bole buat camtu ke? gila tak unggul…hahaha

  17. zahack Says:

    pata je unggul, aku tak sangat,,,hahah

  18. mache Says:

    yew-u: Bukan pihak yayasan x nk trima pelajar baru, tp kalo plajar baru x antar borang mohon ape cite…stakat cite kat wordpress je ape hasil. Peah sorg je yg penah msg aku ckp nk dtg.Pay dh call gak.Ko x penah pon call aku ckp nk dtg kan…hahahah…kesimpulan dia, dtg je la, jgn byk bunyik….

    ape2 hal pon, confirm awl2 bile nk dtg…next week aku g france semiggu, antara 7 – 27 julai aku ada lbn….28 aku dh balik KL balik, cuti sebulan…

  19. mohd ermi ermirul bin abd rashid Says:

    Aq nk kwen dlm 16hb 9 2012 ni..mslh ny aq dh ksuntukkn mse…boleh x sape2 tlg adjust kn sijil kwen utk aq sblm majlis aq ni?-pahang-

  20. siti napsiah Says:

    sy nak bernikah pada 19/9/15. saya nak sijil dapatkan sijil secepat mungkin.boleh bantu sy.

  21. nizam Says:

    Salam 1 Malaysia:

    – Saudara & Saudari yang belum menghadiri Kursus Pra Perkahwinan Islam dan memerlukan Sijil Pra Perkahwinan Islam (mohon emailkan kepada skybluw@yahoo.com), komen facebook untuk maklumat dan keterangan lebih lanjut
    – Whatsapp saya di 0122640772 (nizam) butiran seperti di bawah bagi yang berminat ..TQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: