Archive for June, 2009

senyap je semua orang

June 28, 2009

Aku jumpa gambar ni dalam simpanan..

Tak tahu siapa yang snap..

gim98

Dell Mini 10 for Sale

June 10, 2009

Ada kawan aku yang nak jual Dell Mini 10 kaler biru (baru) ada 2 unit je. harga online 1699 harga dia kasik aku 1300 je. Visit http://www1.ap.dell.com/my/en/home/notebooks/laptop-inspiron-10/pd.aspx?refid=laptop-inspiron-10&s=dhs&cs=mydhs1 for more details and specification

nad

Jemputan Kenduri Aqiqah

June 4, 2009

Fellow 9498 bros are all invited to my newborn baby, Ameer Hamzah’s kenduri aqiqah on 7th June, 10am at my mom’s house @ Bandar Kinrara (Doa Selamat 10am lepas tu makan2 sampai kambing abis, so kalau nk dtg lepas 3pm call dulu takut tak dpt kambing.

Main Dish: Kambing Kuzy n Kambing Golek BBQ

-nad n family