Archive for September, 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri

September 26, 2008

Selamat menyambut hari raya kepada semua kawan-kawan kelas 98.

Pohon maaf zahir dan batin atas segala kekurangan dan kesilapan sepanjang satu tahun lepas, dan sebelumnya.

Hati-hati di jalan raya. Jaga pemakanan. Elak pembaziran. Jaga integriti (!).

Majlis PotLuck 9498

September 21, 2008

*credit to munzir for the group photo.. more picture here.

* cerita tentang potluck, credit to peah.

MAJLIS BERBUKA PUASA POTLUCK STYLE 9498

September 16, 2008

UPDATE : THEME ATTIRE UNTUK MAJLIS POTLUCK TAHUN INI –> ATTIRE PREP MALAM (GROUP PHOTO AKAN DIURUSKAN OLEH EN MUNZIR SELEPAS SELESAI MAKAN)

OK Azzad dh setuju jadik host thn ni…next year rumah hadi la pulak kat ampang (heheh).

ALAMAT UMAH AZZAD :

No 71 Jalan SS14/8G
47500 Subang Jaya

dari SUMMIT USJ nak masuk Subang Jaya tu dah SS14 dah tu…Pas traffic light/ fly over ke subang masuk kiri then kiri lagi…umah Azzad mengadap KESAS HIGHWAY.

SENARAI KEHADIRAN SETAKAT INI:

1. azzad n aimi

2. zamir n su n zarif

3. nad n fieya n umar

4. peah n kay

5. maoi n gf

6. hadi n che lah n alesya

7. ajax n gf

8. munzir n gf

9. ladoe

10. syuk

11. zaha

12. uu

13. nawal

14. lair

15. anas

16. punk poy

17.ayie n rina n adam

18. farouq n gf

19. faiz sharky

20. semaun

21. raqib n family

total 31 org stakat ni…kalau ada tetinggal atau br decide nk join sila update

SENARAI MAKANAN YANG DIBAWA:

1. Azzad+ Aimi = spagetti

2. Zamir, Sue, and Zarif = minuman

3. Peah + Hadi + Ladoe = ayam percik

4. Nad, Fieya and Umar = coleslaw dgn nasik putih

5. Ajak = puding jagung + kerang

6. MaOi = sambal tumis sotong

7. Lair = sayur campur

8. UU = kambing golek

9. Munzir = buah-buahan tempatan dan antarabangsa

10. Nawal = popia

11. Syuk = cup, plates polisterin n tissue

12. Ayie + Rina + Adam = creme caramel

13. Farouq = murtabak

14. Faiz Sharky = kurma madu

15. Zaha = sosej arnab + kentang lenyek special

16. Semaun = kuih muih pelbagai jenis

17. Raqib = makaroni

18. Punk poy = ???

19. Anas = ???

20. dan apa2 lagi yg korang boleh bwk

Sila konfemkan kedatangan by Jumaat malam pasal nk readykan makanan secukupnya. ingat ni potluck sapa tak bwk apa mmg takleh join majlis. (sapa yg bujang taktau bwk apa boleh singgah kat param 14 b4 smpi umah azzad)

BoB ajak bukak pose (kalau tak dia tackle)

September 8, 2008

Salam Mubarak kengkawan…Buana Mubarak ape cite ah, sape tau?

En Rais telah mendesak agar kita semua berbuka puasa beramai – ramai, di mana – mana la asalkan bukan di pusat kesihatan. kalau anda ada port baik, sila cadangkan.

tarikhnya, tak kisah la, asalkan hari jumaat/sabtu.

sekian terima kasih.

Fiat Sapientia Virtus II

September 4, 2008

Dear brothers all from Class of 98 [the one I know quite well is Munzir], FYI, the original text of the above article was written by my dear friend and class mate, Dato’ Setia DiRaja Syed Nadzri Syed Harun who is also the Group Editor in Chief for NSTP.

Teman nengok sikit bebenor C’98 aktif dalam our EGroup like MM although I know that your batch, if based on this blog, looks to be a very close and strong espirtde corps.

KEEP IT UP and do not forget to come for MCOBA’s Buka Puasa kat Penthouse on the 10th (Wed) i.e. next week.

kind regards,
Zin Dahari ZA, C71 (Ahmad Hse)
Asst. Hon Sec., MCOBA, 2008/2010