Archive for January, 2007

room mates

January 29, 2007

i need a room. near LRT AMPANG (star lrt). please anybody. ­čÖé

-anas

moh le makan free, isman D47 punye kenduri kawen…

January 16, 2007

pantun dua kerat.

“mari, mari

makan free…”

kad yang kaler krim tu belah isman, kad yang kaler merah tu belah isteri dia, pilih la yg mana korang nak pegi…kalau nak batak ration bole la pegi dua┬▓ sekali ..hahaha

lelaki___inside.JPG lelaki___map.JPG perempuan___inside.JPG perempuan___map.JPG

petikan dari email isman kepada gua:

“Assalamualaikum friends of 9498!! wassap wassap y’all y’all y’all…

Alhamdulillah, tanggal 1 Januari 2007 yg lepas aku telah selamat melangsungkan akad nikah. Aku minta maaf byk2 psl tak bgtau awal2 pasal decision tu dibuat pun last2 minute…so hopefully xde la yg kecik ati aa…lgpun bukannye aku tak jemput korang ke kendurinye!! so majlis makan2 akan berlangsung seperti berikut:

Mejlis Lelaki

Tarikh: 10 Februari 2007

Tempat: Dewan Serbaguna Precint 8, Putrajaya

Time: 12noon – 4pm

Majlis Perempuan

Tarikh: 4 Februari 2007

Tempat: Rumah Pengantin Perempuan – 1203, Mk.8 Tanah Liat, Bukit Mertajam, Penang

Time: 12noon – 6pm

All members of 9498 are invited…hopefully u guys can attend my ceremony…sape2 yg dok kt belah2 utara tu can come to my wife’s ceremony, no problem on that…

See ya!!

p/s: map ke rumah pengantin pompuan agak blur…sori aaaa!!!

posted by: tukang post kad kawin orang tapi yang empunya diri belum nampak lagi tanda┬▓ nak kawin. ngeheheh

niat menghalalkan cara??

January 10, 2007

apakah ini, pakai kebaya jarang + baca quran?

baca-quran-pakai-kebaya-jarang.jpg