Archive for May, 2008

Holiday Batch@Cherating…Apa Cerita?

May 24, 2008

Setakat ni baru tak sampai 15 org (tak masuk komiti) yang bayar at least deposit RM100. Target date kita 4-6 Julai lebih kurang sebulan je lagi. Please bayar a.s.a.p. sebab nak booking bilik dgn nak prepare merchandise 10 years anniversary. Kalau sampai 1st June tak cukup korum maknanya kita terpaksa pegi ke plan B (cancel trip, jadi bell sbb takde holiday batch).

nad

UPDATE : PEAH MASUK WAD

May 22, 2008

Kawan2,

Berita terbaru dari SJMC, setelah beberapa hari diberi makan ubat anti-biotik, demam masih belum hilang, setelah diperiksa dengan lebih mendalam oleh doktor2 pakar, didapati terdapat lendir di dalam hati Peah, petang semalam Peah telah dibedah dan lendir tersebut telah disedut keluar. Mengikut kata Peah, lendir itu  sebanyak 1.2 liter. Buat masa ini, Peah masih lagi di wad 516, SJMC, kepada yang ingin melawat beliau, silalah berbuat demikian, sekian. terima kasih.

berita kelahiran – En. Asmadib (D58) dan Pn. Arbeyah

May 21, 2008

alhamdulillah, seorang bayi lelaki telah selamat dilahirkan pada semalam 20 Mei 2008 jam 1615hrs. kedua – dua bayi dan ibu dalam keadaan selamat.

tahniah. semoga menjalani kehidupan keibubapaan dengan cemerlang.

berita disampaikan oleh Ladoe kpd Anas melalui sistem pesanan ringkas.

Selamat Hari Guru

May 17, 2008

Sempena Hari Guru (ye aku tau hari ni dah lambat sehari. hehe), aku cuba ingat balik cikgu2 kat koleq…feel free to contribute if i missed anyone

TERIMA KASIH CIKGU:

Pendidikan Islam – Ustaz: Daniel, Khalid (Degon), Latib, Wan Harun (Puaka Ha)
BM – Cikgu: Umi Khaltum, Jamalludin (Jamaluang), Rozana Mastura, Zanariah, Mondok (nama betul dia ape?), Shamsuddin Samcit
BI – Cikgu: Sharifah Norazam (Sherry), Mat Saat, Norhayati (Yatek), Purushothanam
Maths – Cikgu: Fazil, Sabri, Noraini
Add Maths – Cikgu: Tan Gim Hoe (BoBo), Ismail
Fizik – Cikgu: Zulaifah (Julie), Grace
Bio – Cikgu: Hashim, Pesot (tak ingat nama sebenar)
Kimia – Cikgu: Alladin, Les Suzina
Sejarah – Cikgu: Malek, Mior Hamdan, Baharuddin (Gebebe)
Ekonomi Asas – Cikgu: Mastor. cikgu masa f4 gua tak ingat nama dia.
Kemahiran Hidup Bersepadu – Cikgu: Wong (mangsa skodeng. haha), Thaman Singh, Khalid Anjang Kassim
Geografi – Cikgu: Ali (Bombay)
Sains – Cikgu: Ahsian (kepala mancis. hehe), Zulaifah,
PJK – Cikgu: Vijay, Karim, Yob Zain (Chuck Norris. haha)
Bahasa Jepun – Cikgu: Makiko (juga mangsa skodeng), Kayo Kobayashi
Bahasa Cina – Cikgu: Ng Poh Suan
Bahasa Arab – Ustaz Khalid
Bahasa Perancis – Cikgu: NorAzian, Fauziah

Walimatul Urus – Nasron Baharuddin

May 15, 2008

Posting on behalf of Poron. Congratulations!