Archive for May, 2011

Jump Start Your Business

May 16, 2011

Salam,

Setelah hampir 10thn kita di alam pekerjaan, aku tengok makin ramai yg tertarik utk menjadi entrepreneur (tiap2 tahun mesti ada budak batch kita yg berhenti kerja nk buat bisnes sendiri). So, untuk membantu kita semua menjadi lebih sukses, aku pun organise event ni dgn Virtus Associates Sdn Bhd.

Kenapa nak kena dtg? Event ni insyaallah akan menjawab soalan2 tentang masalah biz reg, co incorporation, secretarial, taxation, legal, accounting, administration, financing/loan, outsourcing, dll dan yang paling penting aku rasa supaya kita dpt tahu bisnes kawan2 jgn jadi competitor sesama sendiri.

Utk info selengkapnya sila bukak flyers ni, lepas event tu akan ada sesi minum2 dan kalau sambutan menggalakkan akan ada follow up event utk isu2 di atas dgn lebih detail lagi.

Advertisements

Nurdin a.k.a badaque

May 8, 2011

Salam guys, for those yg belum tahu. Nurdin a.k.a badaque budak Mohd Shah batch 96 passed away semalam. Arwah selamat dikebumikan di Semenyih, and leaves behind balunye serta 2 anak berusia 4 tahun dan 5 bulan.

Diminta halalkan makan minum arwah selama ini. Jika ade yg masih dihutang, bolehla menemui keluarganya untuk diselesaikan. Untuk sesiapa yg ingin memberi sumbangan kepada the grieving young family, boleh la menghubungi Sdr Moqq 96.

Sekian, harap maklum.

From Him we came, and to him we return.

Salam,
Zamir