Jump Start Your Business

by

Salam,

Setelah hampir 10thn kita di alam pekerjaan, aku tengok makin ramai yg tertarik utk menjadi entrepreneur (tiap2 tahun mesti ada budak batch kita yg berhenti kerja nk buat bisnes sendiri). So, untuk membantu kita semua menjadi lebih sukses, aku pun organise event ni dgn Virtus Associates Sdn Bhd.

Kenapa nak kena dtg? Event ni insyaallah akan menjawab soalan2 tentang masalah biz reg, co incorporation, secretarial, taxation, legal, accounting, administration, financing/loan, outsourcing, dll dan yang paling penting aku rasa supaya kita dpt tahu bisnes kawan2 jgn jadi competitor sesama sendiri.

Utk info selengkapnya sila bukak flyers ni, lepas event tu akan ada sesi minum2 dan kalau sambutan menggalakkan akan ada follow up event utk isu2 di atas dgn lebih detail lagi.

Advertisements

8 Responses to “Jump Start Your Business”

  1. papan Says:

    nak register katne

  2. boruz Says:

    bleh call or email spt dlm flyer utk register. harap bleh register awal coz seats agak limited..

  3. nad Says:

    kalau malas nk formal reg call je la aku atau en fairuz

  4. hadi Says:

    menyahut kempen jump start your bisnes ni aku nak promosikan blog kebayaekslusif.blogspot.com ;sebuah blog yang menawarkan pelbagai corak/fesyen kain untuk baju kebaya/kurung. silalah layari blog tersebut dan beli la kain2 yang ditawarkan kepada insan terchenta… bisnes ni merupakan usahasama aku dan isteri

  5. nad Says:

    ok, disebabkan hadi ada kenduri siang tu, aku telah menukar waktu jumpstart your business kepada malam 8mlm-10mlm. harap hadi dan rakan2 yg busy di siang hari boleh dtg walaupun lambat. tq.

  6. hadi Says:

    macam dah terbiasa, aku pulak yg dijadikan alasan tunda ke malam..
    btw tersilap ejaan pulak alamat blog tadi, yang betulnya http://kebayaeksklusif.blogspot.com/

  7. MOHD Says:

    InsyaAllah aku akan ajak kawan2. baru nak bermula bisnes walaupun baru 3 tahun http://xerographixstudio.webs.com/

  8. nad Says:

    Terima kasih utk semua yg menghadirkan diri. Semoga sukses dlm bisnes anda! nanti akan ada follow up event.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: