Archive for April, 2010

futsal gilang gemilang 3 jam extravaganza

April 26, 2010

Bahang piala dunia semakin dirasai..

Sehubungan dengan itu..

Seperti yang dijanjikan..

Futsal batch kembali..

TARIKH : 8 MEI 2010

MASA : 830 – 1130 p.m

TEMPAT : SPORTS PLANET SUBANG GRAND (BESAR)

Sila datang awal..

Aku dah bayar siap semua..

Kalau lambat mula..

Rugi woo..

**********

Kepada yang duk pung-pang takde futsal (baca: zamir)..

Sila pastikan anda hadir..

Kalau tak dapat hadir..

Tak perlu bagi alasan mengarut (baca: zamir)..

Advertisements

Jemputan ke kenduri kahwin En Mahyuddin

April 26, 2010

9498,

Saudara Mahyuddin @ Papan menjemput anda semua ke majlis kenduri kahwin beliau.

Majlis perkahwinan di pihak pengantin perempuan akan diadakan di Kulim, Kedah pada hari Sabtu, 29 Mei 2010, manakala majlis di pihak pengantin lelaki akan diadakan di Raub, Pahang pada hari Sabtu berikutnya, 5 Jun 2010.

Seperti yang dinyatakan di dalam blog peribadi beliau..

“…diharap kehadiran rakan-rakan dan keluarga akan memeriahkan lagi majlis (di pihak lelaki ada menu kambing biri-biri…)”

bachelor no 28 – gambar lebih jelas

April 22, 2010

*gambar diambil dari link yang zamir bagi kat sini.

sms “CLEO space ALLI space 28 space YOUR NAME space NIRC space EMAIL” and send to 32733

membentuk pasukan futsal untuk masa depan

April 19, 2010

Masih ingat tentang pencarian bakat futsal 9498?

Projek yang senyap macam tu saja..

Kali ini projek tersebut akan digerakkan sekali lagi..

Sehubungan dengan itu, aktiviti futsal akan kembali diadakan secara gilang gemilang bermula bulan May 2010..

Antara tujuan aktiviti futsal ini adalah:

1) untuk mengesan pemain-pemain futsal batch yang masih mempunyai stamina dan skill..

2) supaya ahli batch dapat berjumpa dan bergembira sambil mengeluarkan peluh..

3) untuk membentuk satu atau dua atau tiga atau lebih pasukan futsal batch bagi merampas kembali kejuaraan futsal MCOBA..

Tarikh aktiviti futsal yang pertama tahun ini akan diumumkan dalam masa terdekat ini..

Kepada yang dah simpan kasut futsal dalam almari, sila keluarkan dan lap habuk-habuk tu..

Kepada yang takde kasut futsal, sila beli baru..

Dan ya, aku serius ni..

Memang confirm akan ada aktiviti futsal bulan May 2010 ni..

Dan kalau rancangan untuk buat team futsal batch berjaya..

Jersi pasukan 9498 akan disponsor oleh Canterbury..

aktiviti futsal batch

April 16, 2010

Akan kembali bermula May 2010..

Tunggu..