Archive for March, 2010

Please show your support…Cleo Eligible Bachelor #28

March 31, 2010

Apparently, he’s afraid of commitment.

*********

UPDATE:

Cara-cara nak support Aleck..

Aku jumpa kat ada satu blog ni..

Haa.. tunggu apa lagi..

Dari duk SMS budak AF yang ngarut tu..

Baik SMS undi Aleck..

**********

UPDATE LAGI:

Kalau nak Aleck menang gelaran Most Eligible Bachelor 2010..

Sila beli Cleo..

sila beli cleo untuk vote aleck..

**********

LATEST UPDATE :

Thanks to our very own MCOBA girl (who has personally bought 5 copies of CLEO mags), you can now vote for aleck via sms. How? Here’s how…

sms “CLEO space ALLI space 28 space YOUR NAME space NIRC space EMAIL” and send to 32733 (also can be viewed in Pinky Rugger website: http://shaayyum.blogspot.com/2010/04/vote-for-cleo-bachelor-28-ali-riza-bin.html)

due date is 23rd of the month guys…so start voting! Every vote counts

Advertisements

Berita Bayi – Wan Abbas Rahimi bin Wan Abdul Hadi

March 19, 2010

En. Wan Abdul Hadi dan Isteri telah dikurniakan seorang lagi cahaya mata, pada 12 Mac 2010, jam 2316. Ibu dan bayi yang dinamakan Wan Abbas Rahimi itu sihat dengan berat sebanyak 4kg, kata bapanya.

Tahniah kepada En. Wan Abdul Hadi dan Isteri atas kelahiran anak kedua mereka.

Wan Abbas Rahimi bin Wan Abdul Hadi

old boys weekend 2010

March 15, 2010

ada sesiapa berhajat nak pergi?

apa cerita SPM?

March 12, 2010

mana koleq?

SAS, TKC, STF masuk top 10 dalam Malaysia..

Mana pergi MCKK?

cubaan untuk sabotaj team bowling batch

March 12, 2010

“Please be informed that atas sebab2 yang tak dapat dielakkan, our bowling tournament is now delayed to Saturday, 15th May 2010, hopefully it will give you more time to practice. We apologise for that. “

Mental dan fizikal dah set nak bertempur bulan April ni, tetiba tukar, terus hilang fokus..