01 Who we are

Welcome to the MCKK class of ’98 unofficial bloggin site.

Who are we?

Administrators : Ayie, Ajak, Maoi, Semaun
Authors : Nad, Farouq D, Anas, Pyan, Anip, Keewee, Redzuan, Apata, Zamir

Standing Rule :
1) Only contributors are allowed to post new topics. Other users can only post comments.

2) Post things using your own discretion. We support freedom of speech. There will be no censorship here.

Arigato Gozaimasu

Inspired to become a contributor?

Please refer to this and this. Email your WordPress username to mohdazri[at]gmail[dot]com or rzks88[at]yahoo[dot]com or mfikree.hassan[at]gmail[dot]com.

Comments and feedbacks are also welcomed.

42 Responses to “01 Who we are”

  1. ryfel Says:

    assalamualaikum

  2. amin r Says:

    w’salam

  3. prot Says:

    psst..

    not Arikato

    arigato

  4. Pang98 Says:

    Assalamualaikum……

  5. semaun Says:

    Waalaikumsalam

  6. Pang98 Says:

    Long time no see….

  7. semaun Says:

    I’d recommend an optometrist …🙂

  8. cha_in Says:

    hahaha… adoi. somehow aku rasa lawak gila comment kau semaun…

  9. anas Says:

    ape korang merapu ni?

  10. zahack Says:

    sini pun korg buat main?

  11. anas Says:

    apa salahnya…haha

  12. Pang98 Says:

    Sikit je bro’s…….

  13. Hafzza9798 Says:

    Alo geng,camner nak register as member?

  14. montwo Says:

    assalamualaikum… aku pun nak join…

  15. semaun Says:

    >> montwo, haffza

    Blog ni mostly (err, semua kot, sebenarnya) public. Yang berkuasa menampal cerita baru sikit (tapi mencukupi kot). Siapa2 boleh post comment, walaupun tak register kat wordpress.com, tapi kalau nak ada kuasa menampal kena lah register dan mintak kuasa menampal dari ayie/maoi (kot, dah lupa). Carik link register kat http://www.wordpress.com kalau nak register.

  16. muhammad bin md yusof Says:

    ok lah

  17. amin r Says:

    lawa background. big field rupa macam tu ke sekarang?

  18. peah Says:

    a’ah..sebelah tu long beach..dining hall dah takde..

  19. haniezan Says:

    =)……

  20. D8_Baounge Says:

    Taiko’s….how many of us confirmed for Cherating trip up to now?

  21. arep Says:

    singgah…

  22. sapet Says:

    hye..sape2 ade no munzir..bley tolong bagi tak..i’ve lost my sim card hari tu..semua no hilang..n batch mate sesape yg baca reuqest ni, kindly give urs as well..thanks..

  23. sapet Says:

    lupa lak nak include contact info aku.email no you guys kat sofyan@microlinkmena.com or sapet96@gmail.com or sms pon bley ->kuwait: +96594067754, Malaysia (seldom used) +60126220994. Thanks…

  24. mmazzad Says:

    Hafzza9798 ni sape lak ek??!

  25. maoi Says:

    ala.. azzad.. wat tak kenal lak.. dulu kan kau usha dia..

  26. peah Says:

    wahahahahahahahahhahahahahahahhahaha gile babi tersedak aku baca….

  27. rohaizad Says:

    lama tul x jumpa korangg…ish ish…

  28. mmazzad Says:

    En Rohaizad …. lama tul x jumpa ko gak …

    #&$@*#(% punya Maoi …

    weiii aku recall punya recall … aku teringat yang aku x bersalah dalam hal nih ….

    aku cuma teman Barber jek … barber selalu lapa maggi …

  29. zongtwi Says:

    pandai nak nyalahkan baber la pulak Azzad nih…

  30. ramesh Says:

    hai sofyan how are u ? iam ramesh from kuwait

  31. hadi Says:

    alamak…sapet, amenda ni..
    Ramesh: sapet dah kawen laa..pi ayat pak arab kat kuwait nun…

  32. pay Says:

    kalau search sofyan pun sampai kat sini gak ke?

  33. peah Says:

    hahahaha..ntah pape ntah sapet nih…

  34. d3 Says:

    Wei ramesh, sapet dah kawin laa..cuba try sabrilhakim

  35. mmazzad Says:

    ko penah try ke d3 nak rekemen2 nih?!!

  36. connie Says:

    Hi… nak tanya.. im from sabah… tau tak tarikh untuk MSSM bowling tournament yg akan dipertandingkan di Melaka International Bowling Center April ni? TQ.

  37. d37 Says:

    ni aku rasa encik alif menyamar ni

  38. pay Says:

    MSSM? ingat ni blog budak sekolah ke??

  39. kimin Says:

    cik connie boleh email saya secara private..
    email saya: cub3do@gmail.com

  40. anas Says:

    haha ni mesti pasal mcoba bowling tournament.

  41. peah Says:

    maklumat ni tak boleh bagi macam tu je cik connie. Sila emailkan gambar beserta alamat dan no telefon untuk nak tahu maklumat tentang MSSM ni.

  42. d37 Says:

    blog batch ni boleh jadi one stop helpdesk. kalau kat post office kira kaunter urusan pelbagai la.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: