Berita hari ini

by

Advertisements

8 Responses to “Berita hari ini”

  1. amin r Says:

    Overfloor je kot? East/west wing selamat sbb lantai simen. Pavi..tak penting..

  2. anas Says:

    the whole of big school is affected.

    “School head Anand Baharuddin said the termite problem was detected last year and an inspection by a pest control company then revealed that almost the entire Big School building, which has 21 dormitories accommodating about 500 students, was found to be badly infested.”

    big tree pun terancam juga.

  3. Ak Says:

    Maybe its time to demolish the building and erect a new, modernised Big School – with full wi fi, fibre cables, etc.. More money for UMNO cronies too :p

  4. pay Says:

    Ni mesti queen anai2 buat port kat bwh big tree. tu la dulu time diorg nk scrap big tree tu semua kecoh2 x kasi tebang..

  5. anas Says:

    pay, bukan kau ada pengalaman buat pest control kat hostel jururawat? boleh masuk tender ni.

  6. amin r Says:

    Takyah la sampai demolish, ajak.. bawak bersabar.. national heritage tu.. pest control cukup, pastu rehab la balik.

  7. pay Says:

    aku rasa termite kat koleq xde la kronik.. diorg saja kecoh2 ni nk bagi company pest control mark up harga lebih..

    time kita kat prep school dulu ok je sapa duduk katil bawah mesti kena habuk kayu bedmate duduk katil atas.. haha

  8. amin r Says:

    As a response to the article, MCOBA posted this on NST today:
    http://www.nst.com.my/nst/articles/19mck/Article/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: