Open House Notification – semua dijemput hadir

by

Salam Hari Raya semua.

Disini, saya sekeluarga ingin menjemput rakan taulan sekalian untuk hadir di majlis rumah terbuka saya. Details are as follows:

When: 2-6pm, Ahad, 12 October 2008

Where: 22, Jalan Pria Satu, Taman Maluri, Kuala Lumpur (opposite sekolah sri garden)

Dress Code: Anything in yellow

Diharap semua yang ingin datang untuk mengonfirmkan kehadiran anda disini untuk memudahkan penyediaan makanan secukupnye dan tanpa pembaziran…looking forward to see everyone there.

Sekian, harap maklum.

Zamir, Sue and Zarif

Advertisements

28 Responses to “Open House Notification – semua dijemput hadir”

  1. peah Says:

    ah jauh ah..lagipun aku takde baju kuning.

  2. d10 Says:

    pakai la baju ‘bersih’

  3. lair Says:

    kuning?? mcm hindraf aje nih..

  4. mmazzad Says:

    ahahha cam sial jek peah!

    aku pakai baju selain kuning la … x kose aku nak ada baju kuning ..

  5. nad Says:

    dtg la peah, sian zamir dh kemas umah dia. kau ajar zarif tu jadik peramah, dia malu2 asam.

  6. En. Zamir Says:

    x kire la wey mcm hindraf ke bersih ke…aku still need a list of people nak datang ni wey! ekonomi tgh teruk ni so nak kene bajet food bebetul…

  7. peah Says:

    ok ok..aku datang ngan Kay, InsyaAllah.

  8. En. Zamir Says:

    thanks peah…i know i can count on you!

    So setakat ni yg dah confirm:

    1. Peah n kay
    2. Pyanski
    3. Faiz ‘Sharky’ Shazwan
    4. Azzad n Aimi

    yg lelain?

  9. AK Says:

    count me in. sorg..

  10. peah Says:

    Ajak confirm nak kedek awek..aku tak paham apasal…hari tu aku tanye awek dia kenapa lambat datang umah Azzad, die kata Ajak tak ajak. Dah nama pun Ajak, lain kali ajak la Ajak..ape ah kau ni…

  11. d10 Says:

    aku datang weh.

  12. Abezi Says:

    aku datang gak… hehehehhe

  13. munzir fauzi Says:

    aku datang gak… hehehehhe

  14. AK Says:

    abezi ni sape?

    Peah ni sial main tikam blakang…Ko tanya dia aritu, die ckp aku mmg dh ajak ok. Dia ada function dgn kwn dia. Sialan sungguh main tikam blakang..

  15. peah Says:

    Mir, Abezi ni dulu bedmate kau ke?

  16. En. Zamir Says:

    Aku pun sbnrnye kurg mengetahui Abezi ni sape.

    Tp xpe, semua dijemput hadir.

    Anyways, sebab nak prepare/order makanan sume, tarikh tutup for notification is tonight. Sile lah ye dtg beramai-ramai.

    Yg dah confirm:
    1. Peah n kay
    2. Pyanski
    3. Faiz โ€˜Sharkyโ€™ Shazwan
    4. Azzad n Aimi
    5. UU
    6. Shaz
    7. Ajak
    8. Abezi
    9. Munzir

    ade lg yg aku tertinggal? klu yg dtg berteman, sile jugak inform ok? Thanks.

  17. mmazzad Says:

    alaaaa zamir … kalau berlebih pon x pe …

    kita leh main black jack lagi …ekekekkeke

  18. papilove Says:

    okok mir aku datang ngan noreen

  19. peah Says:

    mende yang kena sukat ngam2 ni Jamir?nak order kat Pak Ngah ke ape?Che Nah Che Ni lembab dowh..nak gi Simpang Lawin lagi…

  20. mmazzad Says:

    jamir ni nak nostalgia kat koleq ler nih …

    ration x leh amik lebih … ske la jamir nih … kuat nostalgia …

    i like you man … ๐Ÿ™‚

    sapa nak makan lebih pi makan la kat kantin nanti …

  21. kusakabemisao Says:

    aku datang
    sorry lambat confirm
    -herman-

  22. semaun Says:

    Aku datang. Zamir, kasik GPS coordinate.

  23. anas Says:

    aku, lado n bob datang.

  24. nawal Says:

    datang gak la

  25. mmazzad Says:

    ish ish ish … ni yang aku tak ske nih … lambat tul nak confirm …

    lauk pauk dah order … ish ish ish … kan zamir kan …

    weiii lado … dvd aku camana?? call aku

  26. ladoe Says:

    black jack air la weh.make sure ada bekas air besor tu.
    azad: aku pn tak tgk lg apa dvd yg dibeli, haha. nnt aku tanya sazu

  27. mmazzad Says:

    weii pape pon thanks zamir sebab jadik host raya nih …

    anak ko pon dah semakin comel … ekekekeke

  28. munzir fauzi Says:

    thanks to zamir n su for the lovely food … ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: