LIST NAMA BATCH

by

bila kwn2 kawin ramai jugak yg tanya aku pasal contact nama dgn address budak2 batch. sampai kadang2 tak terlayan pasal list aku pun tak complete. next week aku dipanggil jadik wakil batch kita utk meeting budak2 koleq. mcoba nak buat gathering besar-besaran this year. diorg ada tanya pasal complete list budak batch yg aku mmg takde tapi malu la ckp takde kan. so aku dah bukak email budak batch mckk9498@gmail.com and mintak tolong korg email kat situ info2 di bwh a.s.a.p. :

full name -no dobi -house -marital status -wife’s name -child’s name

email rasmi -hp no -office no -house no -fax no

current address -permanent address

5 email/hp no budak batch kita yg lain(yg rasanya kurang bercampur) utk aku contact

semua org yg dah email kat mckk9498@gmail.com akan aku bgtau passwd dia. takleh letak passwd sini bahaya.

dari list ni nanti snang sapa2 nak handle apa2 program batch nak contact sume org.

thank u – nad

47 Responses to “LIST NAMA BATCH”

  1. pay Says:

    aku sokong usaha murni ko ni..
    dah mail..

  2. prot Says:

    dah jugak

  3. montwo Says:

    OK… aku dah bagi…

  4. ammir Says:

    ye ye saya juga dah..

  5. amin r Says:

    i’ll compile the list in an Excel (*.xls) format beginning this friday, to allow some buffer for those who hasn’t responded. if anybody is doing this or has already done so, please inform me so we won’t duplicate each other’s work. otherwise i’m hoping to produce a presentable list in a couple of weeks.

    compliments to Nad for the effort..

  6. maoi Says:

    aku ade list alamat n nombor phone budak2 batch.. nanti aku try compile kan utk ko nad.. leh compare ngan amin punya..

  7. nad Says:

    thank u kawan2….maoi gi honeymoon dulu pun takpe

  8. ladoe Says:

    hello geng..
    sbb nad dh mls, aku yg ganti utk meeting dgn MCOBA mlm smlm..
    perkara2 yg dibentang semasa meeting adalah:

    MCOBA ICT
    mcoba nk kumpul sume info psl setiap batch..
    kalau ada website/blog batch, pls link it to mcoba.org..
    updated members dlm batch; at least nama, house, email, no fon, address, institution, career..
    kene register nnt baru blh login..
    ada satu segmen profile dlm mcoba.org by batch, all batches dr class of 1905 smpai la 2006 ada, haha..
    setiap member batch blh update profile masing2, letak gambor, institution, company and any details..
    nk track sapa yg hidup lg or missing ke..
    blh jugak track by career; let say civil engineering..
    ada satu forum utk perbincangan within olboi..
    anything; cnth nk mntk advice psl career ke..
    level of security; kita blh set utk show our full info up to certain level; maybe to batch members only (ex: utk class of 98 shj) or mayb to all olboi yg reg. dgn mcoba.org..

    TOAST MASTER CLUB
    ni club (target hanya around 20-30 org) utk olboi 90’s, yg muda2 la..
    olboi2 tua akan bg training kt olboi muda ni dr segi kepimpinan..
    how to stand up and speak up.. sbb olboi muda skang dh tak menyengat, takde telor, haha..
    kelas utk club ni seminggu sekali di penthouse mcoba..
    tp mayb sumtimes tukar venue kt umah presiden mcoba ke, depend on schedule..

    #ada bbrp isu yg masih dlm perbincangan:
    1. level of security utk personal info dlm mcoba.org, ada cdgn utk general info (sapa2 je blh tgk, tak kira olboi ke tak), mcoba.org just state nama, email & no fon.. means that, lain2 info (company, address etc..) hanya blh access bila login shj, dikalangan olboi shj..

    2. batch representative: skang ni aku tak semena-mena dh jd batch rep utk class of 98.. perlukan 2 org lg, mcoba nk 3 org.. nad, pls advice me on this..

  9. ladoe Says:

    ooppss, ada lg..
    ada competition utk complete all batch members’ info..
    batch yg plg cepat complete all database akan dpt small reward masa diner mcoba nnt..
    satu lg, utk individual profile yg plg cun, interaktive, best, baguyodeh, poyo pn akan dpt reward masa diner mcoba nnt..

  10. amin r Says:

    hah.. apa lagi.. cepat hantar info dekat email di atas. compilation is ongoing.

    status:
    we’ve only received responses from approx. 20% of the entire batch (without maoi’s list). keep ’em coming..

  11. amin r Says:

    orait.. sapa nak tengok progress of the list, bolehlah bukak email tu with username and password, provided by nad. then..

    1) in your browser, click on “Documents”, top left hand corner.
    2) select the spreadsheet, filename “mckk 9498 list”
    3) edit/modify as you please, but remember to sort by name when you’re done.
    4) “save and close” as needed.

    so anybody from our batch can now view/edit/download the list as necessary. i have the original/master copy on my computer. sapa2 nak, email saja aminramli@gmail.com

    sapa suka / tak suka this approach, silalah bagitau ye..

  12. nad Says:

    ok, jgn mess up dgn list excel tu dah…jaga info korang je, info org lain jgn ngada2 nak usik…

  13. nad Says:

    aku dah confuse sapa yg aku dah hanta passwd n sapa yg belum…so sapa yg dah hanta tapi lum ada passwd anta email lg skali kat mckk9498 subject:nak pwd

  14. amin r Says:

    nad, aku rasa semua orang sampai nik syahrim dah dapat password.

  15. d10 Says:

    aku perasan ada no dobi 2 kali. tak ingat sapa ntah.

  16. peah Says:

    mesti bil dobi mamat tu mahal dulu..ntah2 tak bayar lagi kat brahim dobi…

  17. maoi Says:

    ape ape je laa peah…

  18. amin r Says:

    maoi ni good mood semacam je lepas kahwin ni.. hehe. kalau dah habis honeymoon tu, jangan lupa lah email aku contact list kau. email address aku ada kan?

  19. amin r Says:

    baru 40 orang respond ni. bukan batch kita ada 182 orang ke? baru 22%. spread the word people..!

  20. amin r Says:

    sapa2 yang email mintak password (4-5 orang), tapi belum reply email nad with all required info, mintak maaf banyak2 aku tak bagi password.

    reply dulu la orait? aku rasa kena respect privacy orang lain la kot. taknak la main release info orang lain gitu2 je kan. lagipun takut nad marah lak.

    reply to: mckk9498@gmail.com

  21. ladoe Says:

    adoi..bau 40 org, batch lain dh byk yg hntr list batch member kt mcoba..
    ada yg dh complete pn, kene update batch member dulu nnt aku forward kt shasha..
    tp skang ni malu la nk bg sbb baru 40 org je..
    rakan2, cepatlah bertindak…

  22. peah Says:

    alah lek lu ah doe..pegi labuan dulu…tak budak koleq ah buat kerja cepat…

    sangap wei..main bola jom…

    -manliness through procrastination.

  23. pyanski Says:

    ladoe, kalau nak batch kita menang competition paling cepat complete database member tu ko amik jer la koleq mag 98 pastu fill in the blanks dari 40++ org yg dah register tu. pastu menang hadiah kita buat futsal percuma

  24. anas Says:

    haha, bijak jugak tektik pyan tu

  25. zahack Says:

    i second that…takkan mcoba hantar list nama tu gi audit call nama satu2 kan?

  26. pay Says:

    aku sokong tektik pyan..

  27. ladoe Says:

    mls plk aku nk nyusahkn diri update data ikut koleq mag..
    aku setuju dgn kau peah, baik pk psl labuan trip, ok gak..

  28. amin r Says:

    toksahlah hantar address from koleq mag, kalau kita takleh guarantee benda tu up to date. beats mcoba’s purpose. plus kalau apa2 ladoe jugak yang kena.

    aku rasa kan ladoe, apa2 kita ada by the time kena submit tu, bagi je la. nak buat camana.

    kesian kat ladoe menanggung malu..

  29. hadi Says:

    aku dah update

  30. amin r Says:

    dah dapat. thanks hadi.

  31. d10 Says:

    amin,

    aku ada fwd something to our gmail. dodoe memerlukan bantuan. if you dont mind. thanks bro.

  32. mache Says:

    aku dh lama updates…

    ladoe ko kena push budak2 ni suruh dtg, yew-u bz, z sempat nk pikir, ko arrangekan utk sume org, mintak je duit ngn diorg…hahha….cpat doe, lambat nnt dpt yg x fresh, hahahah….gelak setan:)

  33. amin r Says:

    yew-u, got it. i’ll look into it. thanks.

    mache, noted. yes.. mr mache dah lama update and mesti dijadikan contoh.

  34. ladoe Says:

    mache, aku ke kk 23-25 ni, tgk la kalau sangap kt kk nnt aku buat la lawatan ringkas ke labuan..

  35. peah Says:

    aku ok je mache..

    kau gi france bawak balik kat aku t shirt satu..tpai tak nak paris..t shirt tempat pelik sikit..

    2xl eh..sayang abang yayasan aku nih…

    diorg ni ah..sibuk sangat nak gi main kat labuan..aku dapat kau pun ok lagi che..takde ah kedut sangat lagi bontot kau..

  36. amin r Says:

    ok guys here’s the update. sasha’s asking for the list, so aku akan email dia list kita on Tuesday, June 18 2007, at 10AM (Malaysian time).

    aku just akan email dia apa yang kita ada sekarang (~50 people). sorry la, aku tak rasa kita akan dapat hadiah tu. some other batches (70’s mostly) i’ve seen submitted lists having 100 to 120 people on them.

    so i submit this, sapa2 boleh tolong in this final push period (tolong call budak2 lain), i would greatly appreciate it. actually nak continue to push lepas aku dah submit pun bagus jugak since this will be a continuous effort.

    most of you who are regulars here have already responded. so thanks for your support.

  37. nad Says:

    sorg call la beberapa org, ni kecoh kat sini je…tak guna bro…ni no al amin 0122745507, ayoub 1065535859, baong 0133656762, debong 0122775365, doli 0132077023, faizul 0138527777, giant 0125370951, lemy 0194285131palai 0123148092, zamzuri 0122107914,…yg tu sapa2 tolong cal eh. aku ada segumpal lagi no nih

  38. amin r Says:

    ok. aku call 10 orang ni besok pagi.. thanks nad

  39. mache Says:

    amin: thanks 4 supporting, hahaah…

    ladoe:aku xde Lbn time 2, jumaat ni aku balik KL dh…pandai2 la ko jln sdiri eh…ko kacau je komeng..

    peah:kalo aku sempat shopping la, ko jgk ckp Paris mahal nk mampos kan…aku try carik kedai bundle kat paris eh,save budget skit…hahah…make sure dtg bro, ko organizer bachelor party aku kan:)

  40. peah Says:

    mache: confirm!

    nad: asal kau tak nak call palai?

  41. Poron Says:

    Lama gila tak dengar nama Palai

  42. d10 Says:

    bedmate aku azmizi

  43. anas Says:

    aku pernah bedmate ngan kandaq…sebab asmadib tak ngam ngan kandaq…hahaha

  44. peah Says:

    bedmate aku menggelupur…nasib baik aku lek je…

  45. Poron Says:

    menggeridha

  46. marketing materials printing Says:

    I wouldn’t know earn money quit upwards listed here, nonetheless assumed this specific submit used to be good. I wouldn’t understand exactly who that you are on the other hand absolutely you’ll any well-known tumblr if you happen to are not already. All the best!

  47. englisch vokabeln alltag Says:

    Nachrichten berichten über das Sportgeschehen, sei es nun die
    Fußball Weltmeisterschaft oder die Olympischen Spiele 2008 in Peking,
    oder andere sportliche Ereignisse, hier wird man immer gut unterrichtet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: