Archive for the ‘Whines & Rants’ Category

Berita hari ini

April 10, 2011

Advertisements

Apakah ada rakan-rakan yang berada di negara Australia?

March 31, 2011

Ada?

mcoba futsal 2010

July 12, 2010

Jadi macam mana rakan-rakan semua?

Mahu atau tidak untuk hantar team futsal?

************

Info tambahan boleh pegi sini..

HM baru koleq

July 3, 2010

Aku baru tahu berita ni dari group kat FB..

Cikgu Anand jadi HM baru koleq..

membentuk pasukan futsal untuk masa depan

April 19, 2010

Masih ingat tentang pencarian bakat futsal 9498?

Projek yang senyap macam tu saja..

Kali ini projek tersebut akan digerakkan sekali lagi..

Sehubungan dengan itu, aktiviti futsal akan kembali diadakan secara gilang gemilang bermula bulan May 2010..

Antara tujuan aktiviti futsal ini adalah:

1) untuk mengesan pemain-pemain futsal batch yang masih mempunyai stamina dan skill..

2) supaya ahli batch dapat berjumpa dan bergembira sambil mengeluarkan peluh..

3) untuk membentuk satu atau dua atau tiga atau lebih pasukan futsal batch bagi merampas kembali kejuaraan futsal MCOBA..

Tarikh aktiviti futsal yang pertama tahun ini akan diumumkan dalam masa terdekat ini..

Kepada yang dah simpan kasut futsal dalam almari, sila keluarkan dan lap habuk-habuk tu..

Kepada yang takde kasut futsal, sila beli baru..

Dan ya, aku serius ni..

Memang confirm akan ada aktiviti futsal bulan May 2010 ni..

Dan kalau rancangan untuk buat team futsal batch berjaya..

Jersi pasukan 9498 akan disponsor oleh Canterbury..