Mt. Kinabalu Climbing Trip

by

Friends, I am organising a trip to climb Mt. Kinabalu on 20-25 July 2011. Tentative itinerary:

20 July
am – arrive @ KK
pm – free and easy
– seafood Dinner

21 July
am – travel to Kinabalu Park
– stop @ Nabalu village for sightseeing/ eating fruits
pm – overnight stay and dinner @ Kinabalu Park Lodge

22 July
am – register and start climb (6-7 hrs journey)
pm – arrive @ 11,000 feet above sea
– rest & sleep

23 July
am – start climb again (3-4 hrs journey)

– rest & enjoy sunrise @ peak
– descend back to Laban Rata, rest and continue journey down
pm – check out from Kinabalu Park
– back to Hotel

24 July
am & pm – Padas River Rafting / island hopping / shopping

25 July
am – rest and relax
pm – back to KL

We will organise training sessions from time to time. For those who are interested, book your own flight tickets. Once booked, tell me so that I can include you in the group. I estimate the climbing cost to be between RM850 – 1K. This is exclusive of the river rafting and the accommodation at KK town. Make up your mind before 2011 for me to have sufficient time planning the trip. The climbing need to be confirmed early, else we might not have a spot.

Thanks🙂

26 Responses to “Mt. Kinabalu Climbing Trip”

  1. Adri Says:

    aku x join, but saje nk tau…ni ikut timpohon or mersilau?

  2. Adri Says:

    aku dh pegi last yr. sapa2 yg nk pi, if u need some pointers, let me know.

  3. peah Says:

    ok sape nak pegi sebagai pasukan cheering je, sila bagi nama kat aku, kita pegi naik coaster.

    kita tunggu kat bawah je, diorang turun, kita bungwak. pastu gi urut badan.

  4. d59 Says:

    cateek gak cadangan tu… tapi masa diaorang tgh panjat gunug, cheering team nak buat apa?

  5. hadi Says:

    menggetek sama sumandak KK la, apa la Reza ni…

    *menggetek = menggatal
    sumandak= awek

    kena blaja bahasa kadazan sebelum pegi baru ok

  6. Ak Says:

    Adri: the climb is via Timpohon. X smpai la Mersilau kalu.
    Hadi: jom la pgi

  7. adiman Says:

    Razak, i would love to join the trainings.

  8. adiman Says:

    (only if it involves hiking :P)

  9. lair Says:

    nice. good luck.

  10. hadi Says:

    Ajak: dah pernah naik dah, nak gi Everest la plak…

  11. Ak Says:

    Hadi: Naik 2nd time apa slhnya. I watched the tv the other day. Apparently there was a 70 yr old guy who went up Everest.

  12. Thaq Says:

    Ajaq, ade specific final date for confrimation?

  13. Ak Says:

    Xde final date. U can take my wife’s place if u wanna go. I will make the booking in Jan. So i can still add u in as long as i hvnt confirmed the trip. Jomla pgi. We’ll take pictures on top of the mt. with one big banner with our pictures n names.

  14. peah Says:

    thaq: tapi kena tido dengan ajaq ah…LOL

  15. Thaq Says:

    Peah: Haha…ni la chance aku. Kat koleq dulu tak sempat!

    Ajaq: Aku risau semput je…ade yang aku sampai separuh jalan je.

  16. azzad Says:

    ahahhah nice!

    Thaq jom ikut kitorang gi! sampai atas kita pompoy sesama!

    Pastu kita STOP!

  17. Thaq Says:

    Azzad: Kalau kau gi, aku confirm gi. Kita pompoy kat peak tu mcm pompoy kat balkoni knight court…hahaha. Pastu jentik puntung tengok siapa paling jauh!

  18. mmazzd Says:

    Thaq, aku mmg confirm pergi … dah book tiket dah …

    Firefly return for 2 is about RM750

    cepat2 book skali ngan kitorang!

  19. Thaq Says:

    Azzad, kalau Amy ada, bole juga aku bawa Fai. Ada juga dia geng nanti. Aku try apply leave dulu. Approved je, aku book tiket.

  20. Thaq Says:

    Ok bro…cun! Aku try apply leave. Approved je, aku book tiket. Kalau Fai free, aku ajak dia.

  21. pay Says:

    peah – jom aku join ko bungwak time diorg turun. pompoy pun kt bwh je..

    hr tu lif aptment aku rosak.. baru naik tangga gi tingkat 5 dah pancit, mmg xde harapan la aku nk panjat gunung.

  22. Bob Says:

    Pay: Kalo semput panjat gunung Kinabalu…ngko pg panjat gunung sumandak je… kalo tu pun ngko semput, wasalam ah!!!
    AK: Aku n wife interested, tapi tak confirm lg…. kitorang dah pernah naik dah… the key is keep breathing until u return back down!!! Jgn sampai atas jer… pastu nak turun semput!!! Hehe!!

  23. azzad Says:

    ahahah Thaq, amy ikut … so ada Fai senang la sket dia ada geng .. ehhehe

    Bob … tu la .. member aku citer turun is the hardest part …

    Pay … eheheh x pe … nanti aku gi trip panjat tangga apt ko lak … kita pompoy sesama kat tangga ….

  24. Ak Says:

    January is coming soon. Who else are interested to go?
    Bob: Pgi 2nd time ape slhnya. If u brings yr wife, Azzad’s will hv a company.
    Pay: Brani kalu, kite pgi Bkt Gasing la. It wld b easier than ur apt since there are no stairs around :p

  25. d10 Says:

    Bachelor party aku 23rd July. Sapa bawak bini kita boleh organize shopping trip utk diorang. Komeng host mesti best nya. Book tiket cepat.

  26. Ak Says:

    Friends,
    To all who intend to join the trip, pls email me ur full name and IC no. by 7th Jan. I need to start the booking process already.
    My email is: irazak19@gmail.com

    Tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: