Haji 1431 Hijrah

by

Salam. Insyaallah 20hb ni (minggu depan) aku akan ke Mekah untuk menunaikan haji dgn mak aku.

1. Aku nak mohon maaf zahir & batin kalau ada salah dan silap.

2. Mintak halal semua makan, minum dan duit semenjak kita kenal dec 1993.

3. Kalau ada hutang budak batch yang belum aku langsai mintak tolong tangguh dulu sampai aku balik haji. Kalau aku tak balik,  claim dgn family aku.

4. Kalau ada yang hutang aku, nak bayar sebelum aku pergi pun bagus.

Insyaallah kat depan Kaabah nanti aku doakan semua budak batch kita berjaya besar dunia akhirat & friendship kita berkekalan sampai ke akhir hayat.

Nad

 

15 Responses to “Haji 1431 Hijrah”

  1. Ayoub Shaidan Says:

    Alhamdulillah, harap mabrur haji kome.

  2. munzirfauzi Says:

    Alhamdulillah.. Insyaallah selamat pergi dan kembali….

  3. Thaq Says:

    Nad…aku dokan kau selamat pergi dan selamat balik. Semoga kau sihat kat sana, bole bnyk beribadat. Insya Allah.

  4. Thaq Says:

    *doakan

  5. niksyahrim Says:

    terima kasih nad!

  6. amin r Says:

    murah rezeki kau, nad muda2 dapat gi haji.. semoga berkat seluruh family..

  7. pay Says:

    selamat menunaikan haji Nad..
    aku doakan selamat pergi & pulang, sihat sentiasa & semoga dipermudahkan urusan di sana..

  8. babat Says:

    nad,semoga selamat pergi dan selamat balik…nanti balik kang dh kena panggil ko haji nad

  9. hadi Says:

    semoga mendapat haji mabrur

  10. peah Says:

    all the best nad.

  11. Adri Says:

    all d bes nad…b safe. insya’Allah dpt buat haji dgn mudah.

  12. anas Says:

    selamat berhaji nad.

  13. d10 Says:

    So lepas ni dah tak boleh main blackjack 20 sen dalam cube dah. Kene lah insof.

  14. perut Says:

    Alhamdlh..we are proud of u nad..
    semoga dimudahkan n dpt haji yg mabrur

  15. syuk Says:

    selamat menunaikan rukun islam ke-5 nad, semoga mendapat haji mabrur, insyaallah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: