Jemputan kenduri kahwin En Apata @ PTD Unggul

by

Assalamualaikum w.b.t.

Dengan hormatnya saya menjemput sahabat-sahabat ke majlis persandingan saya, Ahmad Fuad Mustaffa dan tunang saya di tempat dan masa yang berikut:

Tarikh : 29 Mei 2010 (Sabtu)
Masa :12.00 tengah hari – 4.00 petang
Tempat : Galeri Shah Alam, Laman Budaya, Persiaran Tasik, 40000 Shah Alam, Selangor

Semoga dengan kehadiran sahabat-sahabat sekalian dapat menyerikan lagi majlis ini serta mendapat keberkatan dari Allah s.w.t.

Sekian, terima kasih..

24 Responses to “Jemputan kenduri kahwin En Apata @ PTD Unggul”

  1. peah Says:

    ek eleh mamat ni..dah la pecahkan carmin kat pintu dorm sebab main hoki. kawen gak dia…

  2. d59 Says:

    haha… punya laa takde kaitan pecahkan tingkap dorm dgn kawen… anyway, congrats pata. nak pegi kau punya majlis ni ada dress code baju batik ke apa? takut pakai smart casual tak kena gaya plak…

  3. maoi Says:

    pata cakap pakai sempoi2 je.. sbb kenduri dia ni konsep kenduri dalam taman.. garden wedding org putih kata..

  4. d59 Says:

    “pakai sempoi” is too subjective,my friend….

  5. Hadi Says:

    haha, “pakai sempoi” macam pakaian nak pegi pompoi..

  6. maoi Says:

    kalau kau rasa pakai batik tu sempoi.. kau pakai la batik..

  7. Ak Says:

    Pakai mcm nk amik nasi order kedai sempoi la..

    Pata- aku tk dpt pgi. Sori, balik kg la that day

  8. pata Says:

    peah: eh?? mana ade aku pecahkan kaca pintu dorm…. tu apatu beb… hahaha…tak caya cuba ko tanya dia…

    reza: pape pun boleh..asal berpakaian… tapi berbatik amatlah disyorkan… jangan kain batik udah ler….

    maoi: ko kena datang beb… rugi woo x datang

    hadi: bro, ingat mau datang putrajaya esok. ada free x?

    ak: ok. noted.

    kepada bebudak batch 9498 semua: kehadiran anda amatlah dialukan. maaf kiranya hanya kad maya dapat dihantar. klu nk kad sebenar, meh sms alamat. i’ll try to send it asap. tq

  9. Hadi Says:

    pata: meh la, ada kat opih ni

  10. peah Says:

    Apatu pejadah? Pegi usha jambu kat new hostel pastu tak balik untuk inspection…

    nasib baik duduk depan katil ko ni pro dalam bab2 cover line.

  11. d3 Says:

    laa igt monti je ade klon montwo, apata pn ade..

  12. bulatan Says:

    peah: yela tu ko cover…cover line ko sendiri adela..haha

  13. peah Says:

    hahaha azreen, ko dah la malas belajar. cuba jadi macam nadrul.

  14. bulatan Says:

    die suruh aku cube contohi nadrul ni tak henti2 mengulang kaji..sial padahal br 30 saat

  15. peah Says:

    padahal ko yang marah2 “peah study ah wei..spm dah dekat”

    aku duduk je ko gi baring sape suruh?

  16. bulatan Says:

    aku rehat sb pikirkan cmner nak jwb at least satu soalan add math esoknye…hahaha ko bace mache punye tafsir sial mase tu

  17. peah Says:

    duduk kat dorm baca tafsir…pergh.

  18. nad Says:

    mache ada tafsir ke? bukan ke dia kena lempang dgn mio mede sbb letak tafsir junior masa inspection… ngeri aku sampai 7swing

  19. peah Says:

    lepas tu ah dia beli tafsir.

  20. bulatan Says:

    lps kene lempang mache simpan terus tafsir tu jd die punye haha

  21. peah Says:

    mache tak mencontohi apata, cover line power.

  22. pata Says:

    terima kasih kepada kengkawan yg hadir ke majlis persandingan saya tadi.
    now, pawe punya reception lak kita serbu esok….

  23. maoi Says:

    pata : lu apsal tanak nyanyi karaoke tadi?

  24. munzirfauzi Says:

    gambar Pata…

    Fuad & Mazian-8792w

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: