futsal malam tadi

by

Terima kasih pada yang hadir malam tadi..

Kehadiran mencecah 20 orang..

Seperti yang dijanjikan..

Penampilan istimewa saudara Babat..

Dan tanpa dijangka..

Saudara CLEO Bachelor Ali Riza juga hadir..

Terima kasih sekali lagi..

Jumpa lagi tahun depan..

17 Responses to “futsal malam tadi”

  1. zahack Says:

    giler ah tahun depan baru ada lagi?

  2. AK Says:

    Memang Futsal ni once a year ke Maoi?

  3. peah Says:

    kata once every three years?

  4. babat Says:

    buat sekali dalam 4 tahun la..sebelum world cup lagi sekali baru buat balik..

  5. peah Says:

    maoi tak nak lari ah. aku fedup.

  6. maoi Says:

    takleh kasi hope, nanti org tertunggu2.. jadi bila ckp setahun sekali.. tiba2 bulan depan ada.. sure semua cam terkejut dan jadi excited.. hahaha..

    peah : dua org je lari.. lagi dua org duduk setempat je..

  7. Hadi Says:

    kehadiran ikut rumah

    Leman (7): Baber Kapten Haus, Babat, Hadi, Mat Tarep, Adiman, Ladoe, Faisal Hamdi
    Ahmad (6): Raqib Kapten Haus, Nad, Peah, Sapet, Syuk, Papan
    Mad Shah (6): Rais Kapten Haus, , Maoi, Anas, Bungga, Pawe n Ali the bachelor (turun tapi tak main)
    Idris (3): Kapten Haus tak datang, Ajak, Ayie, Zaha
    Jumlah: 22
    kalo ada yang tertinggal tu tlg la tambah sendirik..

  8. nad Says:

    hadi: zamir main siap kena hentak kepala kau tak include…

  9. maoi Says:

    nad : bukan zamir la.. nama baru dia ben..

  10. Hadi Says:

    Mad Shah (6): Rais Kapten Haus, , Maoi, Anas, Bungga, Pawe n Ali the bachelor (turun tapi tak main), BEN

  11. peah Says:

    Ben Ten.

  12. maoi Says:

    hadi : mad shah jadi 7 la bila dah campur BEN..

  13. Hadi Says:

    kira la sendiri Maoi, aku bukan perangkawan. nak menunjuk Mad Shah sama ramai dengan Leman la tu. ntahapapantah..

    BEN TEN macam BEN NATHAN, cari la lagu2 penyanyi top era 80 an Ben Nathan, Ilusi Satu Penantian, Stanza Sepi Sekeping Hati

  14. Zongtwi Says:

    Mr Leong pun ade mlm tu…

  15. Hadi Says:

    Sapa Mr Leong, adik beradik Lim Tiong Kim? Lee Kit Kong? Kuan Meng Heng?

  16. nad Says:

    mr leong tu yg suka tolong awek2 ketinggalan lif…yg badan besar2 yg suka gelak2 kan org tu

  17. maoi Says:

    haha.. aku terlupa pasal mr leong..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: