Jemputan ke kenduri kahwin En Mahyuddin

by

9498,

Saudara Mahyuddin @ Papan menjemput anda semua ke majlis kenduri kahwin beliau.

Majlis perkahwinan di pihak pengantin perempuan akan diadakan di Kulim, Kedah pada hari Sabtu, 29 Mei 2010, manakala majlis di pihak pengantin lelaki akan diadakan di Raub, Pahang pada hari Sabtu berikutnya, 5 Jun 2010.

Seperti yang dinyatakan di dalam blog peribadi beliau..

“…diharap kehadiran rakan-rakan dan keluarga akan memeriahkan lagi majlis (di pihak lelaki ada menu kambing biri-biri…)”

9 Responses to “Jemputan ke kenduri kahwin En Mahyuddin”

  1. maoi Says:

    ada sesiapa nak konvoi gi raub?

  2. alfaizal Says:

    Ghaub la. Hehe.

  3. pyanski Says:

    tahniah en papan

  4. peah Says:

    dah agak dah…bagi alasan tak ingat court futsal kat mana konon…

  5. papan Says:

    weh, aku dtg la futsal nnti.. lgpun tngh form ni, ari tu bru score volley
    ala-ala robben

    shaw: ble balik cni?

  6. peah Says:

    ghobben la.

  7. lair Says:

    bukan ke sama tarikh dgn pawe kawen?

  8. maoi Says:

    kenduri pawe 23/5 & 30/5

  9. peah Says:

    can’t make it papan.

    congratulations. Shaq maybe going though.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: