Berita Bayi – Wan Abbas Rahimi bin Wan Abdul Hadi

by

En. Wan Abdul Hadi dan Isteri telah dikurniakan seorang lagi cahaya mata, pada 12 Mac 2010, jam 2316. Ibu dan bayi yang dinamakan Wan Abbas Rahimi itu sihat dengan berat sebanyak 4kg, kata bapanya.

Tahniah kepada En. Wan Abdul Hadi dan Isteri atas kelahiran anak kedua mereka.

Wan Abbas Rahimi bin Wan Abdul Hadi

36 Responses to “Berita Bayi – Wan Abbas Rahimi bin Wan Abdul Hadi”

  1. lair Says:

    congrats!!!

  2. pata Says:

    congrats hadi for the second child

  3. zongtwi Says:

    congrats bro…

  4. pang Says:

    congrats…

  5. Thaq Says:

    Congrats bro…

  6. ak Says:

    congrats!!

  7. pay Says:

    tahniah kpd Wan Abbas Rahimi kerana mendapat bapak yang macho..

  8. baber Says:

    Tahniah En Hadi..

  9. syuk Says:

    Tahniah Sdr Wan Abdul Hadi!

  10. peah Says:

    abbas…macam pernah dengar nama tu….

  11. hadi Says:

    Terima kasih pakcik2 sekalian.

    Pakcik Peah: dengar kat mana tu? Abbas Saad, strekar lagenda import pasukan Johor/Singapura awal 90-an, seangkatan dengan era dollah salleh, zainal abidin, mubin mokhtar, ahmad paijan, radhi mat din, azizol abu haniffah, nizam azha yusof, a jayakanthan, v sudram moorthy…
    Sebenarnya dapat ilham dari Ibn Abbas, salah seorang sahabat Rasullullah S.A.W.

  12. peah Says:

    nasib baik ko hapal nama sahabat2 nabi.

    kalau ko ingat nama sahabat2 ko je..

    tak best lak wan syahrul hafiz.

  13. munzir fauzi Says:

    congrats hadi… Semoga bertambah rejeki selepas ini…🙂

  14. ladoe Says:

    caya la Hadi, wakil leman.. congrats..

  15. d10 Says:

    Bagus dia ni. Besar nanti boleh jadi tokey bas. Macam pak daim.

  16. peah Says:

    jangan rembat rokok pakcik bawak bas dah a….

  17. d3 Says:

    tahniah W.A.Hadi

  18. shazrul Says:

    salam.. mabruk ‘alaik.. tahniah!

  19. hadi Says:

    shazrul: terima kasih, tapi mabruk ‘alaik tu apa maksudnya? tak pandai bahasa arab, nyesal dulu tak belajar dengan ustaz degon. sekali dengar macam orang nogori 9 sebut marlborok ah laie (isap rokok marlboro la lagi)

  20. pay Says:

    apa plak bunyi mcm org ng9, mabruk ‘alaik = marlboro light (gaya sebutan bangla skit)

  21. baber Says:

    Pay: Aku pun ingat marlboro light haha

  22. peah Says:

    maybe…maybe la…

    more beruk, i like.

    tapi kita tak tau..kita takleh assume benda2 macam ni…

  23. shaz Says:

    hahaha… kalau tak silap, mabruk ‘alaik means congratulations to you la. or we can always start our own thesaurus of sound alikes🙂

  24. pay Says:

    more beruk, i like… hahaha nice one nadrul. ko mmg beruk sejati

  25. adiman Says:

    congrats!

  26. faiz asmara Says:

    hadi: congrats for the 2nd child.
    peah:congrats for all the jokes that kept us laughing.

  27. raqeeb Says:

    hahaha.. siot je peah.. ko bunyi mcm beruk fetish le

  28. adri D117 Says:

    congrats!! dah dua dah hadi.

  29. peah Says:

    adri: ko rasa2 aa kan…dia tak tau ke anak dia berapa?!!

  30. nad Says:

    tapi anak hadi rural boy thn ni 2010

  31. peah Says:

    timing spurt lari kot.

  32. d3 Says:

    rural boy mcm nazeerrrque ke?——>http://www.facebook.com/#!/nazree.wm?v=photos……..tk ah anak hadi mesti macho punye, nama pn dh abbas

  33. d3 Says:

    http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=30057089&id=1403108285

  34. babat Says:

    tahniah hadi..sape leading ni??leman ke??yang lepas dalam longkang tu xpayah kira la

  35. peah Says:

    yang jatuh tepi longkat berdarah kepala pastu bengkak besar bola hoki tu boleh kira ke bat?

  36. Thaq Says:

    Great one peah…hahaha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: