tolong jawabkan

by

siapa nak jawab ni?

Man Lancat..

Tolong jawabkan..

9 Responses to “tolong jawabkan”

  1. AK Says:

    ahahahah…wat kind of search is that?

  2. peah Says:

    memang betul la carian tu bawa ke sini..kita ada ramai pakar2 yang boleh serba sedikit menghurai isu tersebut.

  3. d37 Says:

    haha blog ni memang kaunter urusan pelbagai. dari rodek, black metal, sampai lah ke lancat. cuma yg aku curious sapa search shahriman kimin?

  4. adiman Says:

    hahaha macam haram

    dan aku nampak ada “pam konek”

    lol.

  5. d59 Says:

    “gambar paklong burong double 7” tu apa pulak?

  6. d10 Says:

    Adi guntor pun dah anak

    http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=2136789&id=1359285119&fbid=1396516477147

    Mungkin dia kurang lancat.

  7. d3 Says:

    gile a lancat ari2, kalah bundat n man lancat

  8. Thaq Says:

    Peah: Aku rasa mmg ade org yg sesuai nak jawab. Kena tanya orang yg caleng kat blok f3 sambil pakai kondom. Hahaha!

  9. peah Says:

    demm ah….pastu sangkut kat pintu kelas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: