kangkang habis

by

Seingat aku, ada sorang je budak dalam batch boleh buat macam ni..

Gambar aku kabus cilok dari sini..

40 Responses to “kangkang habis”

  1. raqeeb Says:

    pata ke tu? nanti aku report MAIS nanti.. obscene behaviour.. wat a disgrace.. hehe

  2. papan Says:

    ha ha.. hu hu.. he he.. ha

  3. papan Says:

    muka ade iras2 pata.. kemeja definitely pata

  4. d3 Says:

    faiz maju la..gile maju

  5. pyanski Says:

    sapa budak batch boleh buat mcm ni maoi?

  6. syuk Says:

    bila tgk balik btol2..mcm combination of both pata n faiz maju heheh

  7. maoi Says:

    pyan : seingat aku budak tekwando.. najib hasri..

  8. papan Says:

    ha ha haa

  9. raqeeb Says:

    pesal telur pata nampak berat sebelah ni?

  10. alfaizal Says:

    Haha.
    Maoi: Camna kau boleh browse2 page camni wei?

  11. raqeeb Says:

    die nak search lelaki kangkang… btul la spekulasi ajak

  12. maoi Says:

    shaw : dulu letak gambar megan fox, kurang sambutan.. so aku letak la gambar ni.. ramai pulak yang komen.. raqib paling galak sekali..

  13. litium Says:

    what the…

  14. raqeeb Says:

    haha.. waddaya reckon maoi? ive got nothing to prove..anak dah dua pon.. ngko jgn le nak memesongkn lg cite.. ngaku jela.. yewu ngan mache pon dah ngaku.. ajak le cakap
    megan fox x laku psal dah x heran.. weve seen better things, havnt we?

  15. maoi Says:

    raqib : hahah.. kau yg start dulu.. aku chill je..

  16. shaz Says:

    haha…mende la ko cakap ni qib..

  17. d100 Says:

    dah dah gi tido

  18. ak Says:

    raqib: not speculation – its the whole truth nothing but do the truth (tp aku tamau sumpah n pegang Quran). Maoi punya case aku tatau la..maybe dh kemaruk, bini pregnant kot?

    As far as i can remember, Sham bundat is the only one who can do this.

  19. mache Says:

    Qib: Pehal aku ngn Yew-u lak kena…u, backup skit

  20. raqeeb Says:

    mache: pesal ko terase lak ni mache? aku rase cam takde je sebut name ko.. hehe.. aku cuma cakap pasal postulasi ajak je yang kena taken wit a pinch of salt..

  21. raqeeb Says:

    tengok balik memang pon ade sebut nama.. hehe.. sory ah bro..
    name sebenar tidak dinyatakan so ko terselamat

  22. maoi Says:

    ajak : takyah la libatkan aku dlm hal pengakuan gay ke apa.. and fyi, aku tak kemaruk.. aku letak gambar ni for fun je.. kalau kau emo dgn mache, takyah libatkan aku sekali..

  23. pay Says:

    statement di bawah cumalah satu lawak, ajak ko jgn marah aku k..

    kajian aku terhadap punca2 emo :
    1. x cukup belaian kasih sayang @ kepuasan
    2. konpius tentang perhubungan cinta
    3. terlebih substance / benda2 haram
    4. gay

    dahla tu ajak.. jgn emo lg pls. :))

  24. raqeeb Says:

    ko kasik farouq le kluar ngan teori dia.. 1page thesis.. mane farouq?

  25. pay Says:

    amin : nama pun kajian.. kalau konklusi komen aku akan berbunyi :

    statement di bawah adalah serius..
    konklusi aku terhadap punca2 emo :
    1. bla bla bla.. 2. 3. 4.

    apa2 pun metodolgi kajian aku lebih kpd pemerhatian & pengalaman org lain. (tiada kaitan dgn diri aku)

  26. munzirfauzi Says:

    pay ayat selamatkan diri.. hahhahaa🙂

  27. pata Says:

    ape aa korang ni…kangkang pun jadi isu ke…

  28. ak Says:

    don’t u think his face is almost similar as yours pata…?

  29. mache Says:

    Pay:sejak akhir2 ni ko semakin banyak je pemerhatian ko kat org, mcm shrink pon ade gak skit:) Bagus ko tukar profession lah, sijil bley beli bro, xde hal…hahah…

    kajian aku tentang punca Pay menjadi seorg pemerhati;

    1)Dia bosan tahap tapir, xde awek nk sebat
    2)Dia malas nk follow topic thread (x best), suka off
    3)Dia tgh sasau:)

    jgn marah bro…hehe

    qeb:xde hal bro…

  30. fuadfatah Says:

    there are 7 similar faces in each person in this world ajaq. We just found a third apata here, hence we just should call him apathree!!

    hahaha…gila banyak sial muka sama cam aku…kenapa budak2 lain tak jumpa lak muka kembar masing2…

  31. pay Says:

    mache: aku backup2 ko x alih2 ko tembak aku pulak.. hampeh. malas dh aku nk bg komen apa2 dh pasni.

    admin: tlg delete komen mache di atas walaupun kajian mache tu agak tepat. tq

  32. peah Says:

    refer gambar bawah sekali..betul2 atas bahu kiri apata tu..macam semaun.

  33. shaz Says:

    pay : aku rasa point number one mache yg ada effect paling besar kat ko. haha, yg lain tu senang je boleh adjust.
    btw wey, how la june plan? on?

  34. mache Says:

    Admin: My bad…delete je lah bg menjaga peluang Pay di masa depan:)

    Shaz:June plan ape? Ada kemungkinan aku bley join ke? (berharap je la)

  35. peah Says:

    mache memang camtu pay..biar aku backup ko…

  36. pay Says:

    bakal je smlm besday ko che, kalau x mmg aku dh delete nama ko dlm hp aku ni.. haha.

    shaz – aku rasa mcm on bln 6 ni. tapi xleh pikir lg skrg..

    peah – ko je la harapan backup aku. next time ko jumpa mache tlg sekehkn kepala dia.

  37. shaz Says:

    mache: june plan baik punya..nak join boleh..tapi kena dapat green light dari missus ko dulu la. haha, aku tak nak kena menjawab plak nanti papehal.
    pay: cun.. if that is so kita kena consult mamat yg regular sana a.k.a hasnul hadi. i wonder mana dia pegi..diam je. takpe aa pay..ko settlekan apa yg tgh penuh dalam kepala ko. then can talk. tapi jgn lama sgt wey..ticket makin mahal.😛
    peah macam mana? still boleh? atau, dah berubah haluan? ..wah kakaka

  38. ladoe Says:

    keje banyak, takleh pikir lg pape plan, semak..

    pay: samuk

  39. mache Says:

    g mane wei…bg la destination…kalo aku apply dari skrg, ada harapan approved by bulan 6:)

  40. jack najib Says:

    maoi: taekwondo felt like centuries ago. aku dah tua2 ni tade la larat nak split camtu. confirm muscle tear.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: