Backheel is the best

by

Bile nak futsal lagi nih?

18 Responses to “Backheel is the best”

  1. peah Says:

    kalau tahu backheel boleh jadi efektif macam ni, baik letak zamir jadi striker u-18.

  2. hadi Says:

    Line up U-18:
    Keeper: Ewe, Yo
    Bek: Azam (LB) Sapet (RB) Ayoul (Last) Hizrin (stopper)
    Mid: Baber (AM) Mamox (DM) Capusat (RW) Lemy (LW)
    Striker: MJ, Zamir?

    Tul ke ni peah?

  3. d10 Says:

    Salah la Hadi. Zamir mana main. Sebab tu kalah dengan Tsung Wah. Sekolah takde padang tu.

  4. yoe Says:

    defend hampeh nak main perangkap offside memanjang kantoi…mimpi ngeri…

  5. mache Says:

    uu: Gud one…hahah…

    Mir: Ko jgn risau mir, ko pakai ayat uu je…at least ko xde kena mengena ngn kalah ngn Tsung Wah…sma la ngn Nad:) Baber sampai skrg pon x ngaku dia main…hahah

  6. zongtwi Says:

    No komen heh bende dah lepas nak buat camne kuang kuang kuang

    Soalan aku kat atas tu xde sape nak jawab ke?

  7. nad Says:

    zamir: takkan nk organise futsal nak backheel kat org lain, kau try la jadik organizer skali

  8. peah Says:

    hahaha nanti dia pakai alasan bapak mertua dia kang…

  9. raqeeb Says:

    ko jgn ah memalukan org dah kawin zamri… kalo mak mertua takpe ah ni bapak mertua? hehe.. ayie tarok midfield kasik pusing pusing untk kaborkan pihak lawan..
    ape jadi ngan futsal mcoba tahun ni anyway? kite dapat mempertahankn title ke?
    peah sibuk golf takde mase nak bazir kat futsal field dah

  10. peah Says:

    ape qib?..zaman bila last menang futsal tuh…

    sekarang dah kena main senior nye team…baber pun dah ade kat kl nih..boleh ah start berjinak2 balik dengan futsal nih.

  11. zongtwi Says:

    Ah ko jgn dgr ckp peah tu Qeeb…die yg maleh nak join kite main futsal bapak mertua aku jgk yg die salahkan.

    Yg pntg skrg ni bile nak main ni…dapat main setahun sekali yg reramai turun pun ok jgk…atleast dpt chill reramai lps main.

  12. peah Says:

    zamir nak manipulate cerita…

    semua orang ingat time yang ko ditch dulu tu.

    pastu bila aku tanye kenapa, ko kata bapak mertua ko dah kunci umah tak bagi ko keluar.

    aku cerita balik je…

  13. syuk Says:

    peah: aku rase tu d best excuse yg zamir bole kasi kot time tu heheh

    zamir: ko jd la organizer, dh lame gile aku x main futsal nih..

  14. mache Says:

    Mir, ko organizer compom org turun…diorg segan ngn ko…

  15. raqeeb Says:

    haha… kunci pintu rumah konon.. ke ko nye cawat kene kunci kalo x duk rumah?
    how time flies…. mmg aku rase cam baru je mng futsal tu peah..hehe
    berat badan aku pon dari featherweight dah jadi heavyweight ni.. duk sideline jadik medical je

  16. peah Says:

    see, amin nye testimony..aku tak buat2 cerita….

  17. shaz Says:

    haha…zamir, zamir..
    btw, amin : you’re still in the states ka? or any of our friends there? need some info..

  18. shaz Says:

    nak your postcode. nak cari nearest dealer🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: