malaysia kaya dengan rekod I

by

Lagi satu aktiviti masuk dalam “Malaysia Book of Records”

dikir barat tanpa henti selama 14 jam di atas keretapi

dikir barat tanpa henti selama 14 jam di atas keretapi

Macam takde benda lain nak dijadikan rekod..

Aku rasa kalau Sapet kumpul balik budak2 dikir barat batch..

Kita boleh pecahkan rekod ni selamba je..

36 Responses to “malaysia kaya dengan rekod I”

  1. peah Says:

    aku main gendang wei…

  2. anas Says:

    kalau balik naik keretapi dari kl ke kb selamba je boleh cecah 15 – 16 jam, alang2 dikir barat la non stop.

  3. Zongtwi Says:

    kesian org yg nak cube tido…mesti dlm hati duk ngutuk diorg ni

  4. syuk Says:

    sapet jd tukang karut + human beatbox…

  5. pyanski Says:

    peah: gendang ke baldi weh

  6. peah Says:

    pyan: masa training baldi la..sebab acoustics dia sedap. kalau kat hall baru pakai gendang.

    tapi kalau tengok balik gambar tu, aku rasa yang baju purple tengah pandang bawah stu…kat top right gambar, aku rasa tu Babat.

    kita tgk ah dia claim ke tak.

  7. maoi Says:

    aku rasa betul la babat..

  8. pay Says:

    peah : mcm babat pun ada.. yg kecik kiri atas tu mcm mache pun ada.
    kalau fb ni mesti ko dah tag kan.

  9. peah Says:

    depan babat tu confirm baber…tu confirm…

  10. d10 Says:

    baju putih kanan bawah tu macam kaduk

  11. babat Says:

    korg silap..sah sah la dulu aku balik terengganu..terengganu mana ada ketapi.

  12. Raqeeb Says:

    babat jgn ah x ngaku.. naik ketapi mel senandung malam ni balik kl.. sape tah dulu kantoi takde tiket kene turun kt sungkai

  13. hadi Says:

    pay: setuju ujung kiri atas kompom mache
    depan baber yang baju biru belang putih tengah tepuk tu Rifel, belah kiri baber yang baju itam tu faroq dogo…belah kanan faroq mungkin mujahiddin..

  14. peah Says:

    hadi: aku lost dengan direction ko.

    Babat: tipu ah tak nak claim. balik ganu konon. macam aku tak tau ko balik lepak kl dulu.

    belah kanan mache, yang baju merah muka tersorok tu aku rasa Joe tapi tu masa zaman skaters sekarang dah jadi fashionista tak pakai sideburn camtu lagi dah.

    sebelah dia yang nampak misai tu aku rasa Fadly tapi masa tu belum jadi Ricky ni time Lendu lagi kot.

    Babat punye layan muka stim sontot baber….

  15. pay Says:

    farok dogo time ni pun belum transform jd kurus lg.. kalau bukan dogo baju itam tu mungkin giant.

    baber pun mcm sedap je keretapi jalan henjut2 dgn babat..

  16. pay Says:

    kejap.. aku pun lost direction hadi : kalau belah kiri baber, dogo. belah kanan dogo baber la. mujahidin yg mana?

  17. maoi Says:

    budak pakai baju polo putih belah bucu kanan bawah tu macam man blank..

  18. hadi Says:

    Pay: ah, tu ah dia jawapannya, bukan mujahidin, man blank

  19. peah Says:

    hadi: mujahiddin ngan man blank pun tak reti beza?

  20. peah Says:

    seelok2nye soalan diatas disambung dengan “OOoooOooo” ramai2, dalam satu kelas macam tu, untuk menambahkan tekanan kepada yang akan menjawab soalan.

  21. fadly Says:

    peah : kompem bukan aku. takde bola polo kat tepi

  22. maoi Says:

    baju merah yang ada misai sikit tu kamal azizi..

  23. babat Says:

    dah la tu..letak gambar lain la..gambar ni banyak sangat petunjuk arah..belah kiri la..belah kanan..belah atas..lost aa

  24. peah Says:

    fadly : bola polo ko masa tu kat judin kot…

  25. d10 Says:

    aku baru perasan lagi sorang. bucu kiri atas baju biru kolar putih tu montu. aku ingat baju rasmi dia masa games hour.

  26. peah Says:

    hahaha entah ape2 je la hiburan kita nih…

  27. peah Says:

    bagi gambar baru la maoi…

  28. maoi Says:

    peah : carilah gambar baru..

  29. peah Says:

    aku suh kau, ko suh aku balik buat ape?

  30. maoi Says:

    camtu suruh palai laa

  31. d37 Says:

    sebelah babat yg baju biru tu ajak

  32. pay Says:

    xde rupa ajak pun sebelah babat..

    babat : sebelah kau tu siapa?

  33. maoi Says:

    sebelah babat tu petem..

  34. peah Says:

    itu pun tak tau? fuad abu bakar…la…

  35. d37 Says:

    derang ni ada guna sub ke. ke suma 1st team non stop 14 jam.

  36. maoi Says:

    cuba tanya babat..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: