Wedding Invitation from Razak Idris

by

Brothers and friends,

You are all invited to my wedding receptions on 14th November (my side – @ Muar), 31st October (my wife to be side – @ Hulu Langat, Selangor).

Below is the wedding card – designed and printed by none other than Nadzri Yusof  (nad, aku siap promote ur card lagi).

Hope to see you all there 🙂

-AK-

AJAK-outside

AJAK - inside

masitah - outside

masitah - inside

Advertisements

40 Responses to “Wedding Invitation from Razak Idris”

  1. pyanski Says:

    congrats razak.

    aiseh ko kena post balik ah, bagi gambar kad tu boleh link ke saiz asalan, takleh baca mcm ni.

  2. maoi Says:

    pyan : aku dh buatkan.. dh bole tgk kad pada saiz asal.. tp kad number 2 tu memang takleh wat apa.. saiz asal memang sedia kecik..

  3. peah Says:

    mmg dia buat besar2 namecard je kot…nad aa ni print kad member pun kedek…

  4. AK Says:

    Ppl who want the actual-sized cards, give me ur email la..nnti aku hntar the pdf copy.

  5. Thaq Says:

    AK: Post kat aku real card utk dua2 umah…bole? Congrats bro…Kau gak jalan dulu dari aku…

  6. peah Says:

    takpe thaq..ko boleh jalan dulu dari aku…

  7. pay Says:

    & peah.. ko boleh jalan dulu dari aku…

  8. peah Says:

    ko bukan dah kawen ke hari tu ?

  9. zongtwi Says:

    jawab pay…jgn x jawab…

  10. peah Says:

    pantang ade unsur2 pressure..zamir pasti muncul….

  11. pay Says:

    aku try nk nikah haritu x lepas.. sijil kursus kawin aku tak ori

  12. zongtwi Says:

    Pay suke org tekan2 die sket…

  13. amin r Says:

    Ajak: Congrats. Nikah bila?

    Sorry takleh datang.

  14. Thaq Says:

    Peah: Kau tu aku bole percaya lagi la. Tapi pay tu kurang sket… Peah, zamir mmg begitu…

    Pay: Ala, kalau sijil kau tak ori, kau buat la sendiri yang macam ori. Bukan tu kerja kau dulu2 ke?…

  15. peah Says:

    kerja2 mengorikan yang tak ori tu lebih kurang je ngan menghalalkan yang haram kan?

  16. munzirfauzi Says:

    fuhhh… peah dah nk keluar fatwa ke? hehehhehe

  17. AK Says:

    peah mmg pawe..

    thaq..gimme ur email address. i will send the soft copy to u

  18. pay Says:

    kalau sijil je ori tapi cinta palsu x jadi gak kan..

    thaq, aku rasa ko patut jalan dulu.. nasha sedi ketoq pun aku dgr dh nk kawin..

    peah : -ve dgn -ve leh jadi +ve tapi haram + haram takleh jadi halal..

  19. hadi Says:

    pay: haram + haram = haram jadah

    Nasaketoq kompom dah kawen 25/26 Sept aritu. tapi masalahnya sampai sekarang dia masih teruna lagik. mohon bantuan sapa2 tolong tunjuk ajar kepada beliau untuk menjalankan tanggungjawab seorang suami

  20. Raqeeb Says:

    Congrats ajak… Insyaallh will try to make it..
    Nad: tak sia pengalaman rogomi inc buat kad jemputan.. modal pensel ngan kertas lukisan je dulu…Kalo perlu freelance designer aku bole contribute.. Hehe

  21. adri D117 Says:

    aiseyman…dua2 pon blom tentu bleh pi. silap2 suda naik kapai ujung bln ni.huhu…nway congrats ajak. IDRIS house back 2 back kawen wey!! house lain mana? we r catching up. hehe…

  22. peah Says:

    ekeleh…

  23. Thaq Says:

    AK: safrinazrin@yahoo.com or safri.nazrin.sapiyan@my.pwc.com.. Thanks bro…

    Pay: Aku bole cuba la untuk jalan dulu, tapi jangan nanti aku tengah berjalan kau tiba2 lari potong aku..

    Peah: Aku setuju dgn pay…-ve dgn -ve boleh jadi +ve, tapi haram + haram tak boleh jadi halal… tapi equation aku utk Pay, -ve + haram = HALAL…kau agree?

  24. pay Says:

    thaq : xpun jd mcm peyoul.. br kat starting block, org dh game pun. ko dh dpt mengesan blum peyoul kt melaka?

    hadi :dulu ko yg ajar nasasediketoq pompoi kan.. skrg ko patut ajar dia ****. Kalau nak suruh aku demo, e-mail gambar bini dia dulu kt : dzfaiz@gmail.com

    hahaha..

  25. hadi Says:

    pay: ajar pompoy takpe daripada ajar chaleng..teringat time ketok kena pegang ramai2 kat dorm 6, semua junior kena arahan kosongkan dorm…

  26. peah Says:

    ape ni nak memburukkan nama dorm aku…dorm aku tak pernah bersubahat dalam acara sebegini.

    thaq: aku tak pandai aa persamaan linear. Cikgu aku kata dulu..”Jangan jadi macam ini budak…”Tapi nampak macam betul je formula untuk Pay tu…

  27. pay Says:

    bobo x ajar pun equation mcm ni.. lebih berbunyi mcm equation dorm 6. insaflah wahai umat. drpd mencari yg haram, baiklah cari yg harum. jom pegi smayang jumaat..

  28. peah Says:

    pay..hari ni jumaat aa..ko bukan ahad pagi ke? tu yang selalu tak gi prep pagi tu kan….

  29. peah Says:

    all hail the king!
    http://berbuih.blogspot.com/2009/10/perosak-ape-kejadahnya-ini.html

  30. Raqeeb Says:

    Yew u pecah tyre trying to
    park ke?

  31. pang Says:

    Congrates Ajak… kalau ade org nk tumpangkan aku. sampailah….

    Pay : kalau sema nak cari yg harum masalah. sapa nk kawan ngan adi guntur.

  32. d3 Says:

    Raqeeb: bkn senang nk pegang title ‘makhluk perosak’, setkat pecah tayar simply won’t cut it…

  33. Thaq Says:

    Pay: Peyoul last sekali aku dapat kesan kat shah alam… bukan kau ke yang race dgn dia dulu?… Simpan je kau nye demo tu…insaf la…

    Peah: Pay mmg pagi ahad…tapi tu pun kdg2 skip..

    Hadi: Aku rasa kau la org yg paling sesuai nak ajar ketok… Kau bole mula dgn session guna kondom mcm kat lab fizik block form 3…

    Pang: Melaka selalu sampai, tak kan muar tak bole…

  34. joe Says:

    Congrats Ajak. if docket aku masih free sampai hari tu maybe aku dtg.

  35. taf Says:

    Tahniah Ajak… semoga selamat majlis tu berlangsung nanti.

  36. ewe Says:

    congrats bro.. aku nak ajak pay gi skali

    pay : mane kau??

  37. pay Says:

    ewe : kita gi skali nanti, yg kat muar. ko buat open house x raya hrtu? x jemput pun..

  38. AK Says:

    Map to my house using Google Map
    __________________________________________________________

    http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Jalan+Utama&daddr=2.037942,102.569861&hl=en&geocode=FehSLgAdAOUPBg%3BFbYYHwAdhRcdBg&mra=ls&sll=2.021408,102.610588&sspn=0.144449,0.308647&ie=UTF8&z=9
    ___________________________________________________________

  39. peah Says:

    nasib baik ajak letak link google map ni. Thanks Ajak…tak sabar nye nak gi wedding ko..

  40. Faris Says:

    If razak idris yg dlm ni pernah sekolah rendah di Ismail 1, plz contact me asap faris_hairi@yahoo.com.my or any members can give razak idris mobile no to me, plz msg me @ 0166488484

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: