umar dapat adik

by

En Nadzri @ Nad dan Puan Alfieya telah selamat dikurniakan seorang bayi lelaki pada jam 3.23pm di HKL.

Tahniah En Nad.

36 Responses to “umar dapat adik”

  1. hadi Says:

    Tahniah En. Nad.
    Maoi: ko bila lagik? hadiah kawen ko duk ada dalam bonet keta aku lagik..

  2. pay Says:

    Tahniah Nad & Fiya.. Semoga family semakin ceria..

  3. ladoe Says:

    tahniah nad.. urban baby boy..

    mache: kau taktau kan, haha..

  4. amin r Says:

    congrats nad. jgn bagi raqeeb pegang baby kau, nanti kena swine flu.

    apa nama baby?

  5. Shazrul Says:

    Salam.. Tahniah, nad and wife..

  6. munzir fauzi Says:

    Mabruk!!… sempat lagi tadi nk datang jumpa aku… nasib baik tak jumpa…

    Congrats again to both of you…

  7. litium Says:

    tahniah nad

  8. peah Says:

    Nad..lek lek aa camane aku nak catch up cam ni…

  9. nad Says:

    thanks everybody

    lado: kau pun bell gak
    amin: nama lum konfem
    munzir: nasib baik tak gi putrajaya jumpa kau
    peah: kau jadik good uncle peah @ uncle pooh ok la tu

  10. pyanski Says:

    congrats nad

  11. zarin@beng Says:

    congrats to nad n family…

  12. peah Says:

    Urban Bin Nadzri ok pe…

  13. d3 Says:

    congrats nad.

  14. anas Says:

    tahniah nad.

  15. pang Says:

    Syukur Alhamdulillah bro… Semoga dimurahkan rezeki sekeluarga.

  16. syuk Says:

    congrats nad…mengekori rapat capt house eh…

  17. papan Says:

    anak aku pun lahir semlm gak nad. bagus bagus

  18. mmazzad Says:

    congrats … aku dapat sms terus baik demam!

  19. Raqeeb Says:

    ko jangan cabar aku syuk.. Bahaya.. Heheh.. Aku rase dah cukup le stakat ni.. Tapi aku nak gak boy urban cam nad.. Hmmm ..congrats again nad

  20. lair Says:

    tahniah nad & family,

    pandai ko bajet jarak..

    p/s:- maoi, bila lagi? bila lagi nak score <–ala ala lagu cheering.

  21. nad Says:

    papan kau lum kawin mana dtg anak? terima kasih semua

  22. FaruqY Says:

    Tahniah Nad. Apa nama anak ko?

  23. peah Says:

    papan cakap kat aku hari tu kat wedding gel die dah kawen..

  24. nad Says:

    nama anak aku ameer sempena nama budak batch kita yg paling berjaya, saudara ammir harun

  25. kaposh Says:

    maoi bleh post gambar ni ker?

    http://blog.thestar.com.my/permalink.asp?id=23340#comment

    by the way, congrats nad.

  26. papan Says:

    haha tesilap pulak

    umar & ameer, mmg sesuai tu nad

  27. Raqeeb Says:

    Lpas ni kasik name amoure plak…
    Papan: care to validate d above coz aku pun dah jadik confused…

    Nad: double ee tu macam familiar je… Takpe ade slang arab skit.. Senang ustaz helmi nak pronounce nama ank ko nanti.. Ameeer

  28. peah Says:

    kalau budak batch paling berjaya baik ko bagi nama Tareeq..

  29. maoi Says:

    peah : haha.. terbaik!

  30. nad Says:

    tareeq berjaya sangat…kwn baik maoi tu

  31. ammir Says:

    tahniah nad & isteri.. korang jadi contoh tauladan bagi budak2 kita yang baru kahwin mcm aku.. hehehe semoga terus berjaya meramaikan umat nabi..

  32. Thaq Says:

    Congrats nad…sorry lambat. Be a gud father!

  33. saad Says:

    congrats to Nad and Fiya..

  34. Zamzuri Says:

    Tahniah kpd nad & wife

  35. nyzem Says:

    berjaya jugak aku ucapkan tahniah walaupun agak lewat.🙂

  36. madib Says:

    tahniah nad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: