satu april hari bergembira

by

aritu pyan cakap, muka bellamy sama macam muka pay..

tah ya tah tidak..

apa kata anda?

26 Responses to “satu april hari bergembira”

  1. hadi Says:

    aku rasa ada la iras sket2, since 2 lagi option tu aku tak bekenan langsung…

  2. peah Says:

    aku vote pay lagi jambu.

    sebab pay tak payah poyo2 nak main bola tuk negara…ape lagi koleq..

    Pay pandai curik kunci library.

    Pay pernah sepak Jalis nyorok bawah katil.

  3. Thaq Says:

    Aku sokong peah…aku pun vote pay lagi jambu… setakat jalis pun dia bole sepak, inikan bola…

  4. d3 Says:

    gambar ni tak same sgt la,try tengok side view.

  5. pay Says:

    Mamat ni giler x jambu langsung.. aku vote aku lagi jambu.

    Pavillion, 0100+hrs, awal 1998,
    Lepas pompoi kat sunset dgn kandaq, sambil menuju ke corner aku tetiba nampak kelibat ala2 org minyak tgh nk usha jambu seblah katil aku. Smpai je katil aku kelibat tu hilang.. Aku mengesan pergerakan kat bwh katil.. lalu
    “weh.. weh.. keluar la weh.. sapa ni..” xde respon..
    “weh apa ko buat bwh katil ni weh” sambil aku menyepak2 mamat yg bawah katil tu.. Sekali yg keluar gergasi hitam. ternganga aku kejap..

    Seminggu lepas tu F3 paling jambu kat Pavi ’98 pun keluar koleq, seblah katil aku pun digantikan dgn F3 paling TAK jambu = Stoppa

    X pasal2 WAHadi pun dipanggil utk beri keterangan.. Hahaha

  6. peah Says:

    Wahadi, sila tampil untuk memberi hujah2 kamu.

    sape kata stoppa tak jambu?

    stoppa sekarang dah ada iras2 Wan Harun….

  7. zongtwi Says:

    pay konfem lagi jambu…

  8. mache Says:

    vote for Datuk pay…conpom….

  9. raqeeb Says:

    Pay jgnle elated sgt..terus tulis panjng2..tau ah vote byk pilih ko lg jambu..takyahla nak ngalih perhatian kat stoppa plk..bellamy muke cam pay..dada cam botak

  10. ladoe Says:

    ada la iras2 sket, tp pay lg jambu.. aku vote pay lg jambu.. happy belated birthday to razak..

  11. buih Says:

    kalau ikut teori raqib, Bellamy = kepala Pay + dada Bothaq

    Hmm…

    apasal Raqib usha dada Bothaq? dia bukan dah anak dua ke?

  12. stoppa Says:

    hahahahha….pay jambu! puah hati…puah hati…

  13. raqeeb Says:

    Oops..pecah rahsia siot.. Salah ke aku menaruh hati kat dada bothaq..dah mmg keje aku hari2 check dada orang..dah jd fetish plak..hehe..

  14. pang Says:

    Hmm… aku rase kalau pay potong rambut macam mamat bellamy nie compem pay lagi jambu.

    Tapi skang… aku rase pay bukan lagi jambu tapi lagi macho. Member rambut ala-ala antonio banderas dlm Once upon a time in Maxico.

    Dulu lain aa.. masa kat koleq xpergi saloon.. hahaha..

  15. mache Says:

    Pang:Kat koleq x yah g saloon la….Baber kan ade, tukang gunting rambut sume org…

  16. d3 Says:

    peah:biasa la kalau anak dua mmg menunjukkan symptom2 confuse mcm raqeeb ni.so nnti ko kawin maintain anak satu je mcm zongtwi haha

  17. Zongtwi Says:

    d3 is speaking from experience…

  18. pay Says:

    d3 : symptom2 confuse ko kat siapa pulak?

  19. peah Says:

    takyah nak ulang balik ah citer symptom confuse d3…

    basically semua orang dah tau dah pun.

    Tapi Stoppa!..tak sangka kau menaruh hati kat Form5 kau selama ni….

  20. pang Says:

    Stopa : patut la pay datang KL jer mesti ko ade..

    peah : aku dah lame perasan yg stoppa nie duk usha pay. Tp xtaw la dah dapat ke blum……

    Pay : cuba citer perkara sebenarnya.

  21. mmazzad Says:

    ahhaha … stoppa pon dah byk improvement dah skang …

    ish raqeeb … ko dah usha dada aweks memanjang pon masih bermimpikan dada bothaq??!

    weii pang … kesimpulan dia ko mmg x jambu … nak cakap pay macho la ape la … nak suruh org cakap dia jambu la tuh …

  22. d3 Says:

    wow..dada tosey

  23. buih Says:

    hahahhahaha..pang kan kata budak hoki jambu…

    masa pang kata budak hoki jambu tu, budak hoki yang ada..Pang, Zaha ngan Apata…

    Take your pick la…

  24. mmazzad Says:

    aku pilih Apata … sebab Apata muka dia cam ada ‘nur’ skett ….

  25. peah Says:

    wei, tinggal tu je ah jambu dorm aku…Mache dah takleh pakai, bulat memang tak jambu aa takleh buat ape…Dayat tak berapa nak jambu…

    kalau kau nak gak jambu amad, amik Peyol aa..taste pekerja buruh kasar nye…keras2 bang… tulang besi urat dawai…

  26. anas Says:

    aku pun pilih apata, sebab dia PTD unggul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: