senyap je I

by

tol

26 Responses to “senyap je I”

  1. zongtwi Says:

    Aku dah bising dah tu…as usual.

  2. mmazzad Says:

    Keje nak naik jek … bakar je la toll booth tuh jom!

  3. arep Says:

    jangan la bakar.. kesian awek yg kat dlm tu..

  4. Bob Says:

    Pekerja2 kat situ org melayu tuh, nnt dorang nak keje apa?

  5. nad Says:

    tapi ada dua tol skrg dh tutup…kat NPE arah KL (yg masuk dari federal lepas sunway tu) dgn Grand Saga arah Sg Besi (yg masuk dari sg besi chan sow lin) tu. ok la tu. aku dgr citer diorg tutup tol tu pasal dua2 tu rugi traffic tak byk tapi kena byr gaji gadis tol.

  6. mmazzad Says:

    awek tu kita amik … selamatkan diorang … bob ko upah la diorang wat keje sampingan untuk ko .. ekekke

    pastu kita bakar sumer tol!!!

  7. peah Says:

    betul tu nad. dua tol yang diorg tutup tu, bukan sebab lain dari kerana tol tu tak beneficial to them. bukan sebab nak membantu rakyat.

    kalau macho sangat tutup ah tol NPE nak gi bangsar tu.

  8. nad Says:

    nak lagi macho tutup tol ldp sunway baru tak jam and kalau jam pun org takleh komplen sbb free mcm federal dgn mrr2 hari2 jam tanpa sebab.

  9. ladoe Says:

    nak lagi handal tutup semua tol kat asia tenggara la. pastu ciki – ciki toll booth bole la jadi ayam.

  10. peah Says:

    paling macho sekali kandaq la…

  11. zongtwi Says:

    uish…peah…

  12. pay Says:

    kahkahkah.. mmg lawak giler ah peah

  13. maoi Says:

    hahaha.. terbaik la peah..

  14. Thaq Says:

    hahaha…good one peah!

  15. ladoe Says:

    sakit perut aku, siot la peah..

  16. mmazzad Says:

    adess … cilakak tul lu peah … adooyyaiiii … jgn la camnih!!!

    lama x jumpa kandaq … macho lagi agaknya ….

  17. pang Says:

    paling macho time die naik basikal. Kahkahkah…..

  18. pay Says:

    Siot la.. 8 kali aku baca post ni, lapan belas kali aku gelak. hahaha!

  19. peah Says:

    hahaha..takde orang nak fight kemachoan dia dah…tutup2 tol mana pun takleh nak fight kandaq/s machoness.

    aku last terjumpa dia kat Lontong Kelang.

    Aku rindu Kandaq…

  20. pay Says:

    bila kau jumpa dia tu Peah? dia bukan xde kat Malaysia ke?
    Hmmm..

  21. peah Says:

    haaaa tu ah aku takut tuh…lama dah aku jumpa tuh…

    dia pakai jeans biru ngan matching denim shirt ketat. belt hitam besar buckle macam koboi sikit. kat hujung belt terkulai ade besi GQ.

    t shirt tuck in, perut tuck out.

    rambut belah tengah ala shieng-shieng..basah2 wet look.

    wangi.

    macam baru keluar dari video clip dangdut..

    “duduk berdua di bangku bambu, aku menyanyi kau petik gitar…..”

  22. nad Says:

    ah peah kau mcm tuck in perut… nak tau pasal kandaq tanya maoi la pasal wife (future) maoi best fren wife kandaq. kira maoi best fren kandaq la skrg.

  23. maoi Says:

    peah : kandaq kim salam.. dia balik malaysia bulan depan.. dia nak jumpa kau..

  24. zongtwi Says:

    sunset mlm ni peah…

  25. peah Says:

    hah??lepak sunset ngan kandaq? demm…aku nak carik t shirt, koyakkan sleeve ….

  26. Thaq Says:

    Peah: Kalau kau pakai camtu, dah tax leh join kandaq. Kandaq skrg dah bertambah macho, smart…Nanti kau jumpa dia, terkejut kau…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: