Projek Ternakan Lintah 2nd Phase

by

Kami, Radiata Agro Ventures (RAV) sedang mencari kawan-kawan yang berminat menjadi pelabur bagi projek ternakan lintah fasa ke-2.  Kepada yang masih belum tahu, RAV sudah melancarkan projek ternakan lintah fasa pertama pada bulan 11 tahun lalu. Projek tersebut telah berjalan dengan jayanya.

Kepada kawan-kawan yang berminat untuk menjadi pelabur atau ingin tahu dengan lebih lanjut berkenaan projek ini, satu sesi briefing dan soal jawab akan diadakan. Berikut adalah butiran mengenai sesi tersebut.

TARIKH : 8 FEBRUARI 2009

MASA : 8.00 PM – 10.00 PM

TEMPAT : 15-5, Jalan 8/146, Bandar Tasik Selatan,  57000 Kuala Lumpur.

Sebarang pertanyaan, boleh lah hubungi En Maoi dan En Nad.

Terima kasih.

Team Radiata Agro Ventures (RAV)

UPDATE : GAMBAR PROJEK TERNAKAN LINTAH 1ST PHASE

Seperti yang diminta oleh beberapa orang, berikut ialah gambar dari projek ternakan lintah 1st phase.

img_3934

lintah-lintah di dalam kolam

kawasan ternakan lintah di Jasin

kawasan ternakan lintah di Jasin

lintah yang telah dituai dan sedia untuk dijual

lintah yang telah dituai dan sedia untuk dijual

14 Responses to “Projek Ternakan Lintah 2nd Phase”

  1. d10 Says:

    aku nak tgk gambar lintah tersebut. pastikan ini bukan hanya mainan politik.

  2. amin r Says:

    Apa ROI % from Phase I?

    mana gambar maoi / nad bersama lintah?

  3. nad Says:

    gamba lintah je boleh tunjuk…lintah mana boleh ambik gamba dgn tuan dia..pantang tu, nanti mati semua

    ROI from 1st phase utk 1st year expected about 40% (pasal 1st phase br launch 6mths ago, budget nak launch 2nd phase in 2 yrs time tp tak dpt psal demand tinggi sgt)

    dari invest kat dow jones/nyse baik support local business amin. dijamin takde market crash.

  4. arep Says:

    lintah jual ke mana? market nyer?

  5. amin r Says:

    maoi/nad: kalau ada business plan & financial statement, email aku. boleh discuss further.

  6. nawal Says:

    betul2 saya setuju dgn cadangan bernas amin r.
    kalau ade comprehensive biz plan ngan financial statement aku cadangkan supaya di compilekan mcm info pack and uploadkan je kat esnips ke,4shared ke, so sume kawan2 yg tak available boleh study and afterwards kita boleh q&a session online je kat sini.ye lah sume situation berbeza2 aritu aku nak pegi tapi tak berkesempatan.aku just suggest je if not possible its ok.

  7. maoi Says:

    amin : bak email..

    nawal: kami akan buat lagi satu sesi briefing ahad ni, jam 12 pm, kalau ada yang masih berminat, tempat yang sama, kalau ada yang masih berminat, sila lah datang, tq

  8. nad Says:

    aku dh penah email kat mailing list batch masa 1st phase dulu tapi kurang sambutan…so kali ini yg berminat je kitorg bg details…yg lain jadik cheering squad je la… takpe nnti aku email kat amin dgn nawal

  9. amin r Says:

    aminramli[at]gmail.com

  10. nawal Says:

    nawal[at]engineer.com…corny

  11. Thaq Says:

    Congrates to RAV team… Well done and keep it up!

  12. nad Says:

    congrats je thaq? join la team kitorg jadik pelabur pasaran masa hadapan

  13. shaz Says:

    wah….this site dah lain gile since last time aku tgk. anyway.. congratulations to RAV. i’m impressed🙂 keep it up.

  14. Mesin Pakan Says:

    Amazing, exceptional blog file format! Just how prolonged have you ever been running a blog regarding? you made posting view simple. The actual glance of the web-site is usually superb, because beautifully because the articles!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: