Newborn News: Nabil Mikail

by

Encik Nawal dan Puan Sherryna telah selamat dikurniakan seorang lagi anak lelaki

name: Nabil Mikail
weight: 3.25kg
d.o.b: 31/12/2008
Place of Birth: Hospital Pantai Utara
time: 0520hrs

tahniah Nawal dan keluarga

22 Responses to “Newborn News: Nabil Mikail”

  1. peah Says:

    tahniah nawal.

  2. syuk Says:

    congrats nawal…skali dia klua ngam2 hjg thn daa…

  3. Zamzuri Says:

    Tahniah Nawal and wife.

  4. adri D117 Says:

    woohoo…congrats!! giler aaa…ujung2 abes…haha

  5. mmazzad Says:

    Congrats tu the father yang muka boring naik rides layan bebudak!!
    wakakkakaka

  6. nawal Says:

    tq, tq..
    syuk & adri : tu la pasal kuar sbb tanak bg can bapak countdown nu yr
    “to whom it may concern”: bila lagi ko nak membiak ni?hehe…

  7. nad Says:

    congrats nawal. ntah azzad, bila kau nak membiak ni?

  8. peah Says:

    nanti ah, habitat dia pun baru ditemui…lek lek lu…

  9. amin r Says:

    congrats nawal

  10. adri D117 Says:

    musim mengawan…

  11. Doctor Says:

    Мог бы долго с вами спорить на эту тему🙂

  12. riki Says:

    Nawal & wife, tahniah!

  13. lair Says:

    uih..ujung tahun..tahniah nawal & wife.. buleh tahan besar gak baby tu… 3 kilo lebih.

  14. peah Says:

    ko pakai doktor russia ke nawal?

    ke ni Kaposh ni?

  15. mmazzad Says:

    off topic sket …

    sesapa ada gambar batch 9498 silalah upload kat

    http://www.mckk.edu.my

    leh jugak tgk muka kita kat official website😛

    tata!

  16. saad Says:

    tahniah to Nawal and Wife!

  17. madib Says:

    tahniah nawal dan isteri..semoga bertambah gembira dgn kelahiran baby

  18. nawal Says:

    thanks for the wish guys really appreciate it.

    peah:apa barang dr russia,tu bahasa ukraine tuuu..dr. kaposhchenko

  19. peah Says:

    aku tak tau beza ah tulisan russia ngan ukraine ke..ko tau lak…..banyak sangat tgk porn dari sana kot…

  20. nawal Says:

    ye ke kalo tgok byk boleh belajar menulis.patut la bakat kemahiran menulis ko bertmbah maju.mmg multitasking tak rugi masa bagus2.

  21. peah Says:

    cam tulisan je, takde kena mengena ngan bakat menulis…

    sebab nak hapal nama actress tu..kena ah cam tulisan….hahaha..

  22. mikai Says:

    congrats bro..kalo balik kg kat sg petani roger2 la..mana tau aku ada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: