Peah ajak STEAMBOAT

by

date: 28th November 2008

venue: Sunway (peah boleh spesifik sikit venue ni?)

time: organizer to confirm (peah?)

45 Responses to “Peah ajak STEAMBOAT”

  1. peah Says:

    alah susah2 je nak buat topic baru.

    tempat Yuen stimbot.

    masa dalam 730-8.00 macm tu ah.

    ni tempat dia:

    http://berbuih.blogspot.com/2008/09/berbuka-puasa-9498-yuen-steambot.html

  2. nad Says:

    aku rasa mcm nk pegi. sapa lagi nk pegi?

  3. Thaq Says:

    Sory kawan2…x dapat join…

  4. azzad Says:

    jom arr thaq! lepak makan stimbot!

    weii nad … sape lagi pegi? kita la … ekkekek

  5. amin r Says:

    aku rasa aku boleh pegi, tapi tak tau la jalan. boleh tak sapa2 kasi direction sikit..

  6. buih Says:

    nak direct dari bangi ke?

    sesape, tolong la En Amin ni…kalau nak explain jalan pun, dah banyak dah perubahan jalan nanti kau confuse jugak Min…

  7. nad Says:

    amin, lepas keluar tol sg besi kau rapat kiri naik first exit.lepas naik kau jumpa round about uturn kat situ pastu kau stret sampai jumpa tol sunway. sampai tol tu kau call aku. dh dkt dh dgn sunway tu. nk aku tunggu situ pun boleh.

  8. amin r Says:

    nad – kalau tak salah aku, situ ada dua highway kan? satu tu LDP, lagi satu tu Kesas ke apa tah, yg highway gi Shah Alam tu. tol LDP tu masuk Sunway, and tol Kesas tu masuk USJ.

    kau nak jumpa kat tol mana?

  9. mmazzad Says:

    Kat tol LDP paling dekat ngan sunway…

    KESAS agak jauh min …

  10. hadi Says:

    Amin, dari bangi ko masuk tol kajang (Plus) heading to KL, kuar tol sg besi. lepas tol sg besi tu masuk kiri lepas flyover yang ada iklan tayar goodyear.then ko jumpa rounabot buat 360. then terus je (keep right) seterus terusnya sampai jumpa tol sunway. pas kuar tol tu ikut je signbod sunway (kaler brown)..senang je ah…

    but sory, aku tak dapat join…ada diner lain…ofis nye hal…

  11. amin r Says:

    ok. jumpa sana. sapa lagi pegi ni??

  12. buih Says:

    alah Hadi..aku baru nak post..aku mmg nak ajak semua orang except for kau…

    kau, aku tak nak ajak…

    kalau kau boleh datang pun aku seboleh2 tak nak kau datang…

    aku siap pasang orang usha rampa lagi ….takut2 kalau kau datang gak nanti..

    so thanks ah eh..make sure ah tak datang….

  13. nad Says:

    hadi: kau ckp aku takleh dtg sbb nk main golf…dgn org ramai kau ckp dinner lain pulak. kena lagi aku…

    amin: tol ldp sunway

  14. hadi Says:

    ok thanks to all especially peah n nad..since this is my last comment in this wp i wish u all best of luck..be a gud man and gud father. may god bless all of u. enjoy your steamboat!

  15. peah Says:

    alah jue ah lak pagi2 nih…..

  16. nad Says:

    peah, hadi dh call aku explain tru fon…dia mmg nk dtg tp lepas kau ban dia, terus dia membawa diri pegi dinner dia tu la (itu dia ckp la, ntah betul ntah tidak) hahahah.

  17. peah Says:

    asal dia tak call aku je nak explain?

    dah ah jue, TP lak tuh…

    kalau boleh ‘backheel’, baik tukar house je terus…

  18. peah Says:

    aku perlu kira berapa ramai yang hadir la..tolong beri kerjasama.

    tempat ni pack gile..so kalau ramai, aku nak buat booking.

  19. nad Says:

    aku rasa maoi dgn boruz nk dtg kot. pasal aku sembang dgn diorg haritu rasa mcm diorg on.

  20. maoi Says:

    aku kalau hadi tak dtg.. aku malas la nak join.. hahahaha

  21. ladoe Says:

    aku ajak org dtg tp aku takleh dtg. haha.
    kt kota bharu ni smpai selasa.

  22. peah Says:

    aku tak tau nak cakap ape dah kat kau ni Lado..

  23. maoi Says:

    lado memang macam tu.. so skrang ni dh tolak lado, hadi ngan aku.. so tinggal bape org peah?

  24. peah Says:

    takpe ah, cancel je ah..maoi pun tak gi…takyah ah gi..

    ok ok batal…

  25. En. Zamir Says:

    Lah…batal la pulak. Aku punye la dah speret nak pg. amin lg aa speret…siap balik msia semate mate nak pegi mkn…

    klu mcm tu aku pg makan dgn amin je lah

  26. buih Says:

    tak payah ah…lagi aku mintak list orang nak datang, lagi ramai orang cakap tak nak datang ade la…

    aku nak buat booking lagi semua…

    susah ah..

    makan sendiri2 ah kat rumah, pastu borak2 kat wordpress….

  27. maoi Says:

    haha… peah.. penah ke aku kecewakn kau.. aku musti datang punya..

  28. nad Says:

    uncle peah jgn nak cancel pulak, umar dh smangat nk mkn esok ni

  29. maoi Says:

    ok ok… so far yg betul2 cfm bukan poyo2 nak dtg..

    1. peah
    2. maoi + 1
    3. nad + 1
    4. amin + 1

    ada sesape lagi? sila cfmkan kehadiran sebelum pukul 4 petang.. peah nak gi booking meja.. kalau tak booking nanti.. kena tunggu lama kat luar… terima kasih

  30. En. Zamir Says:

    5. zamir + 1 + 0.5

  31. amin r Says:

    peah, jangan la cancel. nad, nak jumpa kat tol pukul berapa?

  32. peah Says:

    ok.

    azzad + 1.
    yew u
    arep tayeb

    kul 4pm, maoi tolong SMS aku berapa ramai orang aku nak book.
    SMS jangan call. aku ade meeting.

  33. maoi Says:

    ok beres.. sape lambat cfm tak dpt la wei..

  34. En. Zamir Says:

    amin…camne nak kontek ko?

  35. maoi Says:

    ok.. kaunter tutup.. yg dh confirm dlm 13 org je.. thank you!!

  36. nad Says:

    best siot smlm…next time kita buat lagila book lima meja.

  37. buih Says:

    buat ape? kita nak makan sorang satu meja ke?

    kalau orang bz tu takde, aku malas ah Nad…

  38. azzad Says:

    aku x kisah … buat gak lagi next time …

    kali ni aku nak tunggu kat tempat ayam tuh …

    aku nak chill ngan umar sambil menunggu ayam …

    best giler la … bini aku pon ske🙂

  39. maoi Says:

    ayam menyesal memang terbaik!

  40. En. Zamir Says:

    mmg menyesal x perasan ayam menyesal…

  41. azzad Says:

    Zamir mmg klaka … org keliling dah kelam kelibut rebut ayam … ko leh rilek wat dek jek … amik yong tau fu lak tuh ..

    chettt!

  42. maoi Says:

    zamir bukan amik yong tau fu la azzad.. dia sibuk duk kumpul siput2 pelik.. haha

  43. En. Zamir Says:

    siput pelik special for maoi

  44. amin r Says:

    jom aa lepak lagi. takkan sekali je.

    nad, kata nak bua dinner. apa cerita?

  45. peah Says:

    wakakaka..zamir..sakit perut table tu gelak..tgk kau lek je layan amik siput2 kau..kiri kanan macam dah nak perang dah time tu…

    Azzad terbaik ah….tapi kalau ade Bob….settle masalah kita…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: