Berita Kelahiran – En Ahmad Fuad Salimin@Saad

by

Untuk makluman semua, En Ahmad Fuad Salimin a.k.a Saad dan isteri telah dikurniakan seorang bayi lelaki Tg. Ahmad Daniel pada 26 Oktober 2008.  Tahniah kepada pasangan bertuah ini.

Sekian, harap maklum.

77 Responses to “Berita Kelahiran – En Ahmad Fuad Salimin@Saad”

  1. amin r Says:

    cayalah saad.. congrats!

  2. peah Says:

    tahniah.
    aku dengar peyol pun dapat anak..

    tapi tak tau ah anak betul ke anak kucing ke….

    aku dengar pun dari kawan2…

  3. munzir fauzi Says:

    congrats bro!!

  4. Thaq Says:

    Peah: Mana kau dapat berita pasal peyol? Aku dah lama cari dia. Kalau kau dapat contact number dia, pass kat aku…

    Saad: Congrates! Be a gud dad!

  5. peah Says:

    ok nanti aku mintak..

    ngade2 burung dorm aku nih..cuba ah jadi cam dayat, setia je…

  6. Thaq Says:

    Peah: Thanks bro…

  7. hadi Says:

    Tahniah Saad dan isteri..Semoga semuanya dikurniakan kesihatan yang baik dan dirahmatiNya…

  8. mmazzad Says:

    lorr thaq …

    usah ko ingat lagi si peyol itu …

    kawin pon x ajak orang … ni kan pula ada anak … ni aku pas no dia

    017-2012360

    sila kengkawan kasik call reramai …

    kasik reminder kat dia supaya ingatla kengkawan sebatch …

    Saad!!! Congrats!!! Post la gambar …

  9. nurulfaizal Says:

    Tahniah!!! Moga-moga murah rezeki.

  10. anas Says:

    tahniah saad

  11. dayat Says:

    burung tiong ke burung hantu ke pak long burung ?

  12. dayat Says:

    oops lupe..tahniah dh dpt anak..
    bersedia la tak tido mlm..basuh2 berak anak…
    dodoi tgh2 mlm sampai pagi nak gi keje…

  13. nad Says:

    tahniah saad! tahniah peyol jugak. betul la wife dia baru bersalin semalam.

  14. syuk Says:

    congrats saad, peyol…semoga dimurahkan rezeki…insyaallah

  15. peah Says:

    ape ayat nad nih?macam meragui kejujuran aku…

  16. areps Says:

    tahniah saad n peyol

  17. lair Says:

    peyol.. aku tak ingat nama nih.. cuba describe skit muka dia mcm mana?

    apa apa pun tahniah Saad and peyol. selamat tak tido malam.

  18. peah Says:

    haaa bell bell…

  19. dayat Says:

    ala2 bruce willis versi bkn komeng tapi gelap dr komeng…

  20. peah Says:

    bodoh ah kau ni dayat…hahahaha

    nasib baik tak jatuh kerusi…

  21. d10 Says:

    ala peyol kalau lumba lari tu orang dah sampai hujung dia baru nak mula.

  22. Thaq Says:

    Hahaha…..dayat ni memang dah tak betul!

    Azzad: Aku dah contact peyol. Aku dah maki cukup2…hahahaha.

    Kalau Lair pun dah tak knal peyol, susah la.

    Lair: Btul cakap yew-u, kalau kau tak knal, kau jumpa siapa2, kau ajak lumba lari. Kalau kau dah sampai, tapi dia kat starting block lagi, CONFIRMED tu peyol!

  23. amin r Says:

    congrats peyol.. nampak gaya idris house productive this month

  24. peah Says:

    huh?peyol budak ahmad ah..

  25. faizshazwan Says:

    congrats saad, n en peyol jugak.

  26. lair Says:

    hahaha..dh ingat dh sapa peyol. gaya jalan dia mcm dayat + ajak. Rambut krinting + ikal.

  27. nad Says:

    Peah: aku call peyol dia ckp wife dia baru bersalin. Kira aku double confirm statement kau la.

    Amin: peyol ahmad la. Aku rasa ahmad yg terproduktif skali skrg ni.

  28. hadi Says:

    tak berapa setuju…

    MS-syafiz (1) jamir(1) faruq(2) komeng (1)…
    Idris-ayie(1) madib(1) saad(1) burung aku lupa nama main badminton(1)..
    Leman-baber(1) ewe(1)aku(1) nawal(1)babat(1)redzuan(1)ops silap…tak kira…aku rasa hamilee dah ada(1)…
    ahmad-raqib(2) nad(1) amin(1) peyol(1) dayat(1)

    macam lebeh kurang je..aku tak ingat semua2, sape2 yang ttinggal tambahkan la…

  29. areps Says:

    wah… hadi ada list .. klinik kesihatan ibu dan anak ka???

  30. hadi Says:

    tak perlu buka klinik ibu ngan anak bagai semer, just ingatan tulus ikhlas member2 je, tu pun ada yang tak ingat..

  31. peah Says:

    pedas…zasss…

  32. anas Says:

    tambah

    ahmad – perut (1)

  33. maoi Says:

    leman – lendu (1)

  34. peah Says:

    ahmad- mache ~
    (tapi kena kutip balik ah dalam saliran air kat Dorm 6 nye shower..kadang2 die spurt kat dinding gak…)

  35. lair Says:

    IDRIS : lair (1), tanjung (2)
    pastu nik syahrim – ahmad (1).

    babat tu sapa?

  36. peah Says:

    babat kluar f3. ko tak sempat jumpa.

  37. hadi Says:

    MS(5)-syafiz (1) jamir(1) faruq(2) komeng (1)…
    Idris(7)-ayie(1) madib(1) saad(1) burung aku lupa nama main badminton(1)lair(1)tanjung(2)
    Leman(7)-baber(1) ewe(1)aku(1) nawal(1)babat(1)redzuan(1)ops silap…tak kira…aku rasa hamilee dah ada(1)…lendu(1)
    ahmad(7)-raqib(2) nad(1) amin(1) peyol(1) dayat(1) niksyarim(1)

    “burung aku lupa nama main badminton(1)” sapa nak jawap ni?sape gerangan namanya ntah, geng ngan tanjung, shahran azmir…

  38. papilov Says:

    kalo adopted child korang kire camne?

  39. pyanski Says:

    idris – zaha (1)
    madib bukan dah 2 ke?

  40. amin r Says:

    hadi: burung yg aku igt main badminton – petem, shahran azmir dengan izdihar je.. izdihar ahmad house, petem md shah..

  41. amin r Says:

    MS – kandaq (1)

  42. nad Says:

    ahmad la menang, 8 kalau campur perut…yey!

  43. nawal Says:

    hadi: takpe leman hous jan ni aku contribute lg 1 point.
    zamir: yeesss berjaya mendelaykan due date to jan 09🙂
    tq for reminding😉

  44. saad Says:

    Thanks sumer! Bila next sesi futsal batch??

  45. peah Says:

    hmmmpphhh…
    soalan cepu mas tuh..

  46. lair Says:

    hadi: burung main badminton. Ajai kah itu?

  47. hadi Says:

    betul la tu kot Lair, nama penuhnya?
    Nad: amik la nak menang sangat…kalo ikut teori papilov, ahmad menang jugak la kot, mache ramai anak angkat, kat labuan ada, kemaman ada, kuantan ada, u.s ada, uk pun ada..

  48. peah Says:

    yeay..kitorg menang lagi…

    haih dah sepuloh tahun dah menang…dari segala aspek asik meangn je amad house nih…

    Man Utd pun tak power cam ni…

    Terima kasih kepada kapten house yang gigih menyumbangkan 2 mata…

  49. nad Says:

    takpe hadi, thn depan ada lagi. usaha lebih gigih untuk sumbang satu mata lagi utk leman.

  50. En. Zamir Says:

    bukan uu selalu ckp nak kene visit anak beranak kat negara jiran ke? klu mcm tu kire ke x?

  51. En. Zamir Says:

    saad: congrats bro…tp kampung bred aah…next time cube timing betul2

    nawal: cantek beb…all the best

  52. En. Zamir Says:

    peyol: congrats jugak…kire ko dah makin cergas aa skrg ye? klu lumbe lari this time sure boleh menang heheh

  53. peah Says:

    boleh tahan buruk perangai, amcam dayat post tiga kali in a row…

  54. nad Says:

    tapi zamir takleh lwn la budak ahmad mcm dayat 4 in a row

  55. mmazzad Says:

    ahahha …

    pape pon buruk ke baik ke …

    ahmad house mesti top ranking …

    byk kebolehan ahmad house nih ….

    ekekkekekeke ….

  56. En. Zamir Says:

    banyak sangat…

  57. AK Says:

    berita tegempar hari ini…seorang bekas pelajar Kolej Melayu telah dilepaskan dari tuduhan membunuh…

  58. peah Says:

    jambu sape la tuh…

  59. En. Zamir Says:

    eish…budak dorm sape tuh?

  60. shaz Says:

    haha, zasss……sapa la yang dok jaga dia time dulu dulu eh? but seriously…lepas jugak le..

  61. areps Says:

    AK. tergemparnya…

  62. hadi Says:

    ok la tu, berkat doa Ajak siang malam untuk dibebaskan dan kembali bersama…heheheh, AK jangan marah…

  63. mache Says:

    Saad & Peyol congrats…

    Peah & hadi cibai….next year aku sumbang satu point…awek urbannye…bukan gadis kampung la…hahah…,

  64. d10 Says:

    woi boring ah. asyik cerita anak je. tade berita lain ke? cuba kasi tips buat anak ke. boleh la lelaki teruna mcm aku buat pelajaran sikit.

  65. d10 Says:

    woi boring ah. asyik cerita anak je. tade berita lain ke? cuba kasi tips buat anak ke. boleh la lelaki teruna mcm aku buat pelajaran sikit.

  66. peah Says:

    SAPE NAK GI MAKAN STIMBOT?

    next week, 27th november. SUnway.

    jom ah wei.

  67. amin r Says:

    ala.. aku arrive KLIA pukul 11pm on the 27th.

  68. munzirfauzi Says:

    brape lama min ko balik nih?

  69. nad Says:

    buat stimbot 28 la peah, aku nk tgk anak amin

  70. amin r Says:

    sampai new year

  71. peah Says:

    Please note on the change of date of the event.

    Previously dated on the 27th, Now the event is to commence on the 28th of November. A Friday.

    The venue and time, remains the same.

    Kindly make the necessary arrangement to cater for the changes. This is due to the fact that Amin Ramli will only arrive from the States on the 27th.

    TQ.

    p/s: Amin, bawak balik pedal…

  72. nikanasz Says:

    new post created for steamboat.

  73. amin r Says:

    aku bleh derma CS-3 je la untuk kau peah.. ok aa?

  74. En. Zamir Says:

    ko duk bangi lah ye nanti Amin?

  75. amin r Says:

    haah bangi je la. nak lepak sound aa.

  76. d59 Says:

    kau ada kat bangi lagi ke masa raya haji? aku plan nak balik bangi raya nanti. kalau kau ada, boleh lepak.

  77. mel Says:

    tahniah saad . team leman kena tunggu 1 thn lg baru meletup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: