BoB buat rumah terbuka Deepavali

by

En Rais menjemput kita semua untuk memeriahkan hari deepavali di rumah beliau, beralamat di:

2684, Jalan Permata 23,
Taman Permata,
Ulu Kelang,
Selangor.

tarikh dan masa: 27 Oktober 2008, Isnin, jam 11.00am hingga 4.00pm

peta (MRR2, dari KL, follow blue line, umah bob kotak kaler kuning):

Advertisements

40 Responses to “BoB buat rumah terbuka Deepavali”

  1. mmazzad Says:

    insyaallah kalau x de aral melintang … 🙂

  2. peah Says:

    sape yang post cam ni?

    Bob, takpe…tackle je Maoi…

  3. hadi Says:

    Hoh, arini senyap je semua…Hellooooo…

  4. mmazzad Says:

    woit baru aku prasan …

    isnin ekk??? 11am to 4 pm …

    cuti ek time tuh?

  5. AK Says:

    cuti deepavali..
    tptak jam ke area rumah ko time tu Bob? nnti diorg buat pcah kelapa tgh jalan susah plak..
    area tu dhla on the route nk pgi batu caves..

  6. dayat Says:

    salam..
    aku nak g mkn2 leh tk bob?

    sape dr bangi jom p same2

  7. mmazzad Says:

    oooooooo lupa lak aku …

    weii dayat lama x jumpa nko …

    pekabar anak bini dan tuan diri …

  8. nad Says:

    aku rasa thaipusam je yg org ramai2 gi batu caves. deepavali ni diorg gi melawat sanak saudara. ok kot jln, melainkan kalau ramai sanak saudara diorg kat pahang.trg,klantan la…jam nk masuk karak highway. tapi kalau nk confirmation kita dgr apa kata ladoe

  9. baber Says:

    ladoe kata ok!

  10. dayat Says:

    seme ok zad..lain la ko..king vtec skg..
    jom marking..

    yg derang jln kaki tk pakai slipar nk ke batu caves tu deepavali ke ape??

  11. mache Says:

    Bob: Normal la, aku x dpt join

    Azzad: Best tak Type-R ko? mane best dari Turbo?cite la skit…bley uat semangat kat aku kan..

  12. dayat Says:

    ler..
    force induction ngan NA..
    mesti lagi best NA..keh3..

    azad dr turbo pon hijrah ke vtec…
    ko nak masuk turbo ke mache??

    fd2r la mache..

  13. d10 Says:

    mache tak habis pum pang. kau beli je la heli. boleh datang open house.

    sorry bob i cant make it. aku kene pegi melawat anak-anak aku kat negara jiran.

  14. maoi Says:

    uu : kau gi negara jiran tak ajak.. haha

  15. peah Says:

    negara jiran ke rumah jiran ?

  16. mmazzad Says:

    VTEC ngan Turbo

    of course aku pilih turbo …

    dulu turbo jadian pastu ada duit sket beli la VTEC Type R ori …

    nak merasa VTEC ori la katakan … ekekkekeke

    skang kumpul duit nak beli Turbo Ori lak …

    tgh usha STI nih … tapi kena belikan mem kete dulu la adessss …

    dayat: aku still forced induction fans ler …

  17. d10 Says:

    maoi: ala maoi, bukan tanak ajak tapi aku perasan lately ni kau selalu buat gathering. karang kacau plan kau pulak. ye lah dengan nak kene pergi kursus kahwin semua.

    peah: rumah jiran tu aku dah pastikan dia hadam dulu.

  18. peah Says:

    yew-u, jangan pressure maoi..hati die rapuh sekarang..tak kental macam biasa..mudah terguris…

  19. mache Says:

    dayat:force induction la, VTEC mmg kuat tp xde BOV…hahah…tgh usha la ni…beli yg ori trus, yg jadian bini x kasi la…dpt turbo auto cukup la, bini bley bawak gak…tp mahal la pulak kan

    azzad: STI mmg best zad, tp maintenance tinggi melampau la jugak…skali tukar belting dh beribu parah la jugak kan…

    yew-u ko x nk jual keta ko kat aku…thats y la aku pumpang je,haha..

  20. d10 Says:

    peah: rapuh? sebab tu la dia kasi hatinya dipegang wanita. merekakan lebih cermat berbanding kita yang lelaki ni.

    mache: BOV tu apa? mcm BV BV yang nad selalu cakap dulu ek? yang dapat free kalau beli spirulina tu.

  21. maoi Says:

    uu : sekali sekala ajak pun apa salah nya.. haha

  22. papilove Says:

    amin, jamir, nad…. thanks 4 the baju ngan bag

  23. amin r Says:

    papilove = spr : you’re welcome.

  24. peah Says:

    papilove = poyo.

  25. nad Says:

    maoi kau ni dh nk ke gerbang perkahwinan…jgn ngengada

  26. mmazzad Says:

    lor papilove tu spr rupanya … wekekekeke …

    mache aku tau nape uu x nak jual kete dia kat nko ..

    kete tu executive look … and ko tgh carik sports car …

    kan dah lain category tuuhh ….

    weiii ko tanya la pay dia tgh usha kete apa …

    ekekkekekeke … bila lagi mache … jgn duk pompang pompang jek … gaji ko pon dah besau … angkat jek … ehehhehee

  27. peah Says:

    kalau macho, kau beli keta2 Antque ah Mache…

    nak Van Brahim Dobi or Basikal Meor?

    tapi kalau nak carik yang sporty, confirm ah F1 Sulaiman Talbi…

  28. dayat Says:

    civic type r baru tu je mache…
    nak tebo2…ko jd la azzad zaman dulu..wiralution..keh3…
    dah elok2 proton nak jd mitsu..jgn tapao aku zad..

    aku nk pakai avanza la lagi elok..
    bole bukak kilang anak ramai2…

  29. dayat Says:

    uu..ko kt mane uu..
    aku dh dok bangi ni..
    mai la yumcha

  30. dayat Says:

    tkde org keje area pj ke..
    aku tiap2 hari kesangapan…
    meh la amek aku bwk jln2

  31. dayat Says:

    tapi kalau ko dh boring ngn kete ko azad..
    ko jual kt aku full loan k…

    ko bli la evox ke gtr ke viper ke
    cepat sket bile time jem..bleh rev2 kepish2

  32. hadi Says:

    sah kesangapan budak dayat ni di tahap kritikal. sesiapa yang berkenaan, sila bantu budak ni, bimbang kes pusing rounabout ,bukak tingkap then swet2 awek yang tengah jalan kaki berlaku lagi..takut kejadian lagi buruk (bukak tingkap n bukak seluar tayang b#nt*t)..lagi ngeri aa…

  33. peah Says:

    sape pos 4 kali berturut2 tanpa diselang komen orang lain…adalah seorang yang bell.

  34. nawal Says:

    ni mesti mcm kes thaman singh mse dulu ni gaduh ngan bini mlm2 lepak workshop

  35. peah Says:

    itu bukan sebab dia nak train cikgu Wong pakai screwdriver ke,,if you know what i mean…

  36. mmazzad Says:

    ahahha dayat ko mmg bell ade ke bosan tahap cipan … ahahah kes pusing roundabout ko mmg menjadi contoh kesangapan … benchmark org kata … ekekkeke

    weii dayat … kete tu aku dah jual … budak bayar cash lagi … ahahahha melepas la nko …

  37. peah Says:

    wei..cipan gile tak bell…

  38. amin r Says:

    cipan ke yang suka main cuping telinga orang masa form 1? aku dah tak ingat..

  39. anas Says:

    cipan la…telinga aku yg selalu jadi mangsa…

  40. dayat Says:

    seriously i am bored to the max…
    keje 3 hari seminggu je ni..
    so sesape nak aku jd gro die utk siang saje..
    sile kontek aku di talian 0126046027

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: