Berita Kelahiran – En Zaharuddin Izham & isteri

by

Untuk makluman semua, En Zaharuddin dan isteri telah dikurniakan seorang bayi perempuan seberat 3.4kg pada jam 8.54 malam, 22 Ogos 2008.  Tahniah kepada pasangan bertuah ini.

Sekian, harap maklum.

UPDATE : nama baby : ZAFEERA NURALESYA BT ZAHARUDDIN IZHAM

40 Responses to “Berita Kelahiran – En Zaharuddin Izham & isteri”

  1. spr Says:

    name ape? triple z?

  2. montwo Says:

    Congrats..!!! Semoga di murahkan rezeki.

  3. Thaq Says:

    Congrates…

  4. litium Says:

    tahniah zaha

  5. d10 Says:

    cayalah zaha. sperma kau berdaya saing!

  6. amin r Says:

    congrats lah zaha. tunjuk aa gambar..

  7. anas Says:

    tahniah zaha. ko berjaya! up la gambar weh.

  8. peah Says:

    ala..semua org suh up gambar…

    imagine muka tu cam zaha..pastu nangis..takkan susah kot?

    haha.

    congrats.

  9. ladoe Says:

    congrats dude.

  10. nad Says:

    congrats zaha! siot je peah

  11. hazriq Says:

    tahniah zahack & wife…

  12. tg Says:

    congrats zaha…
    selamat datang ke persatuan ibu bapa dan guru…!

  13. hadi Says:

    tahniah zaha, tapi nama tu ala2 tiru idea aku je…boring.kalo tak register lagi bole amend kot? haha..btw harap ibu n baby sihat…

  14. d3 Says:

    congratz.mula2 dia mmg senyap je, senang jaga but dont be deceived…

  15. d72 Says:

    Congratz bro…

  16. peah Says:

    ni sape lak D72 ni?

    ko poyo gile nak pakai no dobi sampai bila?takde nama ke? malu ngan kampung halaman sendiri ke? ni lah die..dah duk Labuan jap lupa kampong halaman…

    ko tu bile nak beranak? uncle peah dah tak sabar nak main ngan D72 kechil…udah2 la tu..jangan ditaburkan lagi kedalam longkang kecil macam kat dalam shower toilet 6 dahulu…

  17. baber Says:

    ntah! mache bell gile pakai no dobi…takkan tulis no dobi lagi kat boxer kau lagi kot dah tua2 ni

  18. lair Says:

    congrates zaha…

    p/s: – nama panjang betul. kesian suami anak ko nk jawab akad nanti. habes nafas beb…

  19. mache Says:

    cibai peah, yew-u pakai no dobi x kena kutuk pon…aku kena je…ko simpan bj aku, nnt raya aku balik amik..

    ber ko pon sempat je mencelah eh…anak ko sehat ber?

  20. baber Says:

    haha sehat.bagus.

  21. areps Says:

    tahniah zaha.

    btw apa maksud nama anak u tu?

  22. Piddin Says:

    tahniah. selamat hari bapa!

  23. semaun Says:

    Congrats Zaha!

    Panjang betul nama. Was thinking of a name 3 letters or less. Perjalanan masih jauh.

  24. madib Says:

    congrats bro..bile mau dtg jln sini?

  25. En. Zamir Says:

    Peah jahat gile siot…hampeh.

    congrats zaha.

    spr: wei, aku dah pass baju n beg ko kat amin…claim kat die.

  26. spr Says:

    thanks jamir

  27. pata Says:

    congrats zaha

  28. munzir fauzi Says:

    tahniah bro… boleh planning for next one… hehehehhe

  29. lair Says:

    riki a.k.a lendu a.k.a Fadly pun baru dpt baby semalam

  30. peah Says:

    fuuyoh..twins ke?asal lebih kurang sama time ngan anak ricky martin ni?

  31. bulatan Says:

    All my brothers,

    Aku memerlukan sorang management trainee. If ade kenal anyone with degree (any field) with less than 6 months experience please let me know urgerntly.

  32. maoi Says:

    kecoh la bulat ni.. kat sini lak dia nak wat iklan..

  33. peah Says:

    tau ah dah jadi big shot kat sime darby…tapi kalau iklan tu biar ah berpada2…

  34. amin r Says:

    webmaster: buatla lagi satu announcement untuk riki / lendu.

  35. bulatan Says:

    maoi & peah: kalo ade bgla kalo xde diam2 sudah hahaha…bykla korang punye big shot ni sumer keje kuli siot..

  36. peah Says:

    hari jumaat, lunch Marche the Curve..nanti kita bincang ah kat board meeting kita!

  37. maoi Says:

    tahnya bulat.. ada berani tak?

  38. munzir fauzi Says:

    lunch?…. menarik….

  39. bulatan Says:

    pale hotak ko jais ramai tu kat the curve…

  40. peah Says:

    ape2 hal masalah ngan tuhan ni selalu aku rujuk ngan Apata..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: