Final List Holiday Batch 2008

by

berikut adalah senarai nama yang dah confirm untuk holiday batch 2008 (tempat dh booking):

1. Peah

2. Nad

3. Azzad

4. Botak

5. Nawal

6. Kee Wee

7. MaOI

8. Anas

9. Boruz

10. Ajak

11. Lado

12. UU

13. Pyan

14. Reza

15. Munzir

16. Zaha

17. Punk

18. Wan Faiz Maju

19. Bob

20. Azamsyul

21. Faiz Shazwan

22. Zamir

23. W.A Hadi

24. Man Blank

25. Fadhlan

26. Ayoub

27. Arep Tayeb

28. Zamzuri

29. Pidin

30. Bungga

Dengan ini, tarikh pendaftaran telah ditutup.

Kepada mereka yang tiada nama diatas dan masih berminat untuk menghadiri Holiday Batch ini, kami tidak dapat menawarkan harga pakej yang telah dipersetujui sebelum ini. Anda semua perlu membayar harga baru seperti yang berikut:

HARGA ASAL BILIK (RM120 bilik standard @ RM150 bilik deluxe) + RM120 (merchandise, tshirt dan BBQ)

Sekian, terima kasih.

P/S  warna baju tukar jadi kaler beige. TQ

38 Responses to “Final List Holiday Batch 2008”

  1. ladoe Says:

    utk penama2 diatas, bilik sudah dibooking, sila jelaskan bayaran dgn kadar yg segera, tq

  2. munzir fauzi D128 Says:

    Plus another one : Baounge+wife sudah bayar ptg 22/6…

  3. peah Says:

    gile terharu aku…

    out of habit, aku selalu cari nama aku dalam list dari bawah ke atas….

    hari ni aku tak perlu…..

    aku takde duit.

  4. ladoe Says:

    ok, masih blh tambah baoung & wife..
    yang lelain, jika berminat, sila berhubung dgn Nad..
    silalah bayar dgn cepat sbb tempat adalah sgt terhad..
    sapa bayar dulu akan diutamakan (terpaksa beb)..

  5. En. Zamir Says:

    FYI, aku maybe kene cancel…might have to go to Singapore again that weekend…urgent matters to sort out. Tapi x confirm lg. So kalau ade sesape berminat nak ganti aku, boleh la bgtau n standby

  6. nad Says:

    Every weekend aku ada kursus kahwin and every weekend until august aku ada kelas master aku yg ongoing (in fact weekend 4-6 tu aku ada presentation). Tapi sbb dah agree dari February lagi aku cancel kursus weekend tu & postpone presentation aku. Kalau boleh postpone/rearrange jadual korg please do. Sbb next holiday mcm ni aku rasa maybe 10thn lagi kot br nak buat (tu pun kalau lado lum kawin). Kalau tgk list tu, takde pun budak2 east coast melainkan faiz, zamzuri dgn pidin. Yg dah register tu, kita jumpa kat cherating! (Tp utk lum byr, byr la cepat)

  7. ladoe Says:

    konfem yg ni last aku nk ngade2 psl hal2 berkaitan batch, pasni anything psl batch aku rasa aku nk ‘reward’..

    yuyu: aku memahami dirimu yg daif itu, haha..

  8. Polar Bear Says:

    iskhh.. 30 puluh orang ajer….
    sob2…

  9. atasangin Says:

    eh siot je polar bear ni…dah la tanak dedahkan identiti sebenar

  10. munzirfauzi Says:

    saper2 lagi yg tak bayar full tuh, sila berbuat demikian secepat mungkin… yg dah bayar terlebih akan di refund balik. tima kasih.

  11. peah Says:

    kampung tul la binatang beruang kutub nih!

  12. ladoe Says:

    peah: kau tolong setelkn beruang kutub ni, menyampah pulak aku..

    munzir: zamzuri & pidin dh bayar kt aku.. full

  13. Hadi Says:

    nad: tlg kol aku..urgent ni..

  14. pyanski Says:

    sorry but aku kene cancel to join… baru lepas buat surgery on my ACL (sama mcm tiger woods) kat kaki kanan, so still recovering n xleh jalan sgt lagi for another 2-3 weeks.

    kalau ada sesapa nak ganti aku sila la bagitau. cuma tambah rm70 lagi aje.

    sori benget kepada komiti

  15. peah Says:

    ACL kena surgery?wah sungguh ganas…..camane nak main futsal nih?

    Maoi dulu masa Form 1 operate ACL gak kot..bell..masuk lambat…pastu tak hapal no dobi aku…

    oi beruang kutub, berapa no dobi kau?

  16. maoi Says:

    peah : apa apa je la..

  17. peah Says:

    asal kau backup beruang kutub?jambu ko ke?brader kau ke?ade kau buat cerita binatang ngan dia?

  18. maoi Says:

    peah : bila pulak aku backup beruang kutub??
    aku reply balik ayat kau ckp aku tak igt no dobi kau tu.. ek ele.. emo semcam ni apehal? kau puasa ke tak arini?

  19. wan Says:

    aku ingat nak pegi gak tapi aku pun br je buat ACL recon kaki kiri
    sengsara woi nak jalan pun susah

  20. maoi Says:

    ni wan mana lak ni??

  21. nad Says:

    lado: apahal nak soh aku call letak msg kat sini. Ingat aku online 24jam ke?

  22. nad Says:

    eh sori tu bukan hasnul hadi tapi wan abdul hadi

  23. amin r Says:

    pyan: kalau ikut tiger woods, kena operate 3 kali.. lepas tu baru boleh menang US Open.

  24. peah Says:

    amende nad ni?gile ke?

    ke kau yang menyamar jadi beruang kutub?

  25. nad Says:

    peah, aku kalau nk menyamar takdela pilih watak beruang kutub. aku akan pilih haiwan yg lincah sikit mcm ular orok2 (rattlesnake)

  26. nad Says:

    polar bear ni batch lain ni. batch kita ada ewoks dgn kungfu panda je.

  27. d59 Says:

    pyan : kau tak pegi pyan? aiseh… kena drive dari penang sorang2 la nih. jauh tu penang – cherating. anybody, agak2 berapa jam nak kena drive?

  28. azzad Says:

    aku tak kisah la sape pegi ke cancell ke apa ke tapi bab zamir cancell memang aku kisah …

    aku pon ada hal gak weekends nak tgk progress renovation umah lagi …

    nak tgk perabot la layan bini la …

    tapi aku tolak tepi demi 9498 …

    ps: sebenarnya aku x amik port pon … wakkakaka aku nak mandi laut jek …. yahoooooooooooo

    ladoe ko mmg best la jadik organizer … jgn la benti

  29. peah Says:

    aku baru nak suruh zamir educate orang2 kampung bred kat area cherating tu dengan permainan takraw bump…kesian mereka..akan terus terbelenggu dengan permainan kampung sperti takraw biasa…tidak seurban Bangi dan takraw bump

  30. En. Zamir Says:

    Takraw bump is the best!

    Aku dah berjaya mem’postpone’kan diri so might manage to go after all.

    Klu Sue n Zarif nak follow skali buleh? ade bilik deluxe kosong lg x?

  31. peah Says:

    hahaha..that’s the spirit..padan muka orang kampung cherating kena belajar main takraw bump..

  32. Bob Says:

    Oi! Dlm nlist tuh asal nama Pay takda? Die tak pg ke?….Alah cuti pun susah ke? Pay come on ah… Zamir pun blh postpone…

  33. peah Says:

    Zarif nye pasal, aku tak kisah, aku sapot….sampai gi holiday batch pun nak kena batman2 jambu lagi..aduh struggle nye…terbatman Bob masak aku kena tackle….

  34. nad Says:

    eleh peah, konon nak batman org bilik2 lain

  35. peah Says:

    eleh nad..aku tak tau ape nak cakap…..

    maoi cakap, sape nak follow konvoi, jumpa kat tol gombak kul 8.

  36. nad Says:

    8pagi? Bia bena, jam tu pagi jumaat org nak gi keja

  37. maoi Says:

    peah : pandai la kau jual nama aku… haha

  38. S. Zaid Says:

    Nad,

    Aku dah bayar for dinner+merch. No need room. Tq.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: