Polo Shirt Batch

by

Kepada semua,

sempena percutian batch tahun ini, dipersembahkan tshirt polo batch. design seperti dibawah (logo batch di sebelah kiri):

Oleh kerana designer-designer batch kita tidak ada masa untuk buat design, pihak kami akan menggunakan logo diatas untuk tshirt polo batch. Sekiranya ada designer-designer batch yang tidak puas hati, sila submit logo cadangan anda secepat mungkin sebelum 9 haribulan Jun 2008.

kepada semua yang hadir ke percutian batch, anda akan diberi t-shirt ini beserta dengan beberapa sourvenir misteri. yang tak pergi, memang confirm la tak dpt.. jadi la budak batch yang bell.. hahaha..

sekian, terima kasih.

6 Responses to “Polo Shirt Batch”

  1. ridha Says:

    I think the logo is nice as it is but please loose the 10th anniversary. So we can use at all times hehehehe…. my humble suggestion thanks

  2. nad Says:

    ok cadangan diterima…buang 10th anniversary

  3. En. Zamir Says:

    Aku rase x payah buat pakai kaler house tu…just emboss kan and print kat shirt tu cukup, nampak korporat sket

  4. maoi Says:

    ok.. cadangan zamir ditolak.. hahahah

  5. nyzem Says:

    hrm.nak mencelah jugak.agree wif zamir.emboss silver 9498, maybe splash some background color utk house(stripes/single line/etc)

  6. amin r Says:

    cantik dah tu. polo shirt ni custom ke? ke beli polo shirt yg dah siap (nike, polo, etc.) then jahit logo?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: