berita kelahiran – En. Asmadib (D58) dan Pn. Arbeyah

by

alhamdulillah, seorang bayi lelaki telah selamat dilahirkan pada semalam 20 Mei 2008 jam 1615hrs. kedua – dua bayi dan ibu dalam keadaan selamat.

tahniah. semoga menjalani kehidupan keibubapaan dengan cemerlang.

berita disampaikan oleh Ladoe kpd Anas melalui sistem pesanan ringkas.

19 Responses to “berita kelahiran – En. Asmadib (D58) dan Pn. Arbeyah”

  1. amin r Says:

    congrats, madib. say goodbye to sleep..

  2. perut Says:

    Alhamdulillah..tahniah madib.

    (Heh..btul tu Amin)

  3. Hadi Says:

    Syukur alhamdulillah…
    Amin n Perot: tak beberapa betol la…if kena gayanya, baby kite akan tido nyenyak sampai ke pagi…kena disiplinkan dorg…siang jangan bagi tido lama sangat, biar dia blaja tido malam..ibunya jelah yang letih sket, bukan apa..selalunya selang 2/3 jam baby nak menyusu, then tido balik. tak pon tukar pampers sekali dua je…small the matter la…tak caye tanya nad..

  4. azreendaud Says:

    Tahniah bro…

  5. syuk Says:

    congrats asmaldo..at par dgn dr raqib dh skrg..heh

  6. nad Says:

    congrats madib n wife

  7. zarin Says:

    congrats Madib! Ape nama baby ek?

  8. amin r Says:

    hadi: oo gitu.. baru aku tau.. hehe.

    syuk: ni anak nombor 2 madib ke? gila bell aku tak tau.

  9. munzir fauzi D128 Says:

    tahniah madib… dah 2?

  10. hazriq Says:

    tahniah la sgt2 maldo & arbaeyah…semoga lebih murah rezeki kalian hendaknya…amin…

  11. nawal Says:

    tahniah madib n wifey. harap2 anak no 2 aku thn depan pn laki gak mcm anda.

  12. zarin Says:

    aaa… dah tau dah nama. dari frenster madib – afiq aliyuddin

  13. perut Says:

    hadi: yup, theoritically mmg cam tu. tp aku fail psl;

    1) sesetengah baby aku rasa ada “angin mlm”. Bila masuk je waktu mlm (esp. past 22:00), angin die akan dtg dan membuatkan baby2 ni suka meraung.

    2nd) mak die manjakan sgt. x smpi ati x nk kasik baby tido masa siang…(first baby lah katakan..)..hampeh

  14. firhan Says:

    congrats maldo!!

  15. raqeeb Says:

    welcome to the club madib…hanya orang2 cam kite je yang tahu perit manis membesarkan anak 2 orang ni..sorang mlompat atas katil sorang menangis cam nak tercabut tekak, and the best thing is everything happens at 3am in the morning waktu orang lain tgh REM sleep…takpe madib. tax cut ade.

  16. niksyahrim Says:

    Tahniah madib. Bertambah anak-anak 9498… syukur…

  17. madib Says:

    Kengkawan, thanks a lot for your wish. memang its a happy moment in my life. lepas ni kena carik peluang tido siang…tul la raqib, nasib baik tax cut ader..hehehe:-)

  18. nyzem Says:

    congratollll bro…!

  19. Shazrul Ramly Says:

    Salam.. Tahniah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: