Selamat Hari Guru

by

Sempena Hari Guru (ye aku tau hari ni dah lambat sehari. hehe), aku cuba ingat balik cikgu2 kat koleq…feel free to contribute if i missed anyone

TERIMA KASIH CIKGU:

Pendidikan Islam – Ustaz: Daniel, Khalid (Degon), Latib, Wan Harun (Puaka Ha)
BM – Cikgu: Umi Khaltum, Jamalludin (Jamaluang), Rozana Mastura, Zanariah, Mondok (nama betul dia ape?), Shamsuddin Samcit
BI – Cikgu: Sharifah Norazam (Sherry), Mat Saat, Norhayati (Yatek), Purushothanam
Maths – Cikgu: Fazil, Sabri, Noraini
Add Maths – Cikgu: Tan Gim Hoe (BoBo), Ismail
Fizik – Cikgu: Zulaifah (Julie), Grace
Bio – Cikgu: Hashim, Pesot (tak ingat nama sebenar)
Kimia – Cikgu: Alladin, Les Suzina
Sejarah – Cikgu: Malek, Mior Hamdan, Baharuddin (Gebebe)
Ekonomi Asas – Cikgu: Mastor. cikgu masa f4 gua tak ingat nama dia.
Kemahiran Hidup Bersepadu – Cikgu: Wong (mangsa skodeng. haha), Thaman Singh, Khalid Anjang Kassim
Geografi – Cikgu: Ali (Bombay)
Sains – Cikgu: Ahsian (kepala mancis. hehe), Zulaifah,
PJK – Cikgu: Vijay, Karim, Yob Zain (Chuck Norris. haha)
Bahasa Jepun – Cikgu: Makiko (juga mangsa skodeng), Kayo Kobayashi
Bahasa Cina – Cikgu: Ng Poh Suan
Bahasa Arab – Ustaz Khalid
Bahasa Perancis – Cikgu: NorAzian, Fauziah

23 Responses to “Selamat Hari Guru”

  1. Thaq Says:

    Memandangkan aku mmg suka subjek sejarah….aku tak lupakan hidayati n musalmah….(ke diaorg yg tak bole lupa student hampeh mcm aku ni)….hahahaha…antara cikgu terbaik…sebab tak marah aku walaupun tido sepanjang kelas…

  2. daddy cool Says:

    hoho mcm kenal je entry mcm ni.. haha

  3. Thaq Says:

    Aku nak wish Selamat Hari Guru utk mak aku juga…sebab dia la aku bole buat amali SPM dengan cemerlang nye!

  4. Poron Says:

    Wei Dollah! Where’s my credit?

  5. arep Says:

    thanks. ekceli aku pun dah lupa2 sema nama diaorg. Cikgu fizik sorang lagi tu nama apa yek? Nolita or something..

  6. nad Says:

    mak uu ajar fizik ke bio??

  7. anas Says:

    kredit to Poron – cikgu sains – Lim Swee Yian – Otot otot yang limbek…hahahaha

  8. amin r Says:

    Agama: lupa Helmi & Sahak
    BM: Mondok = Siti Mariam. Lupa Umikalthom, Wawu & Safuan
    English: lupa Anand, Rozana ajar English la
    Maths: lupa Saber, Ramli Sarip, Liong and Putri
    Fizik: lupa Nolita
    Bio: Yazirobel
    Sejarah: Razak
    Add maths: Grace
    Arts: Roslan
    PJK / kawan baik Firhan: Vijay
    BM & Kaunseling a.k.a spoiler malam melastik kat New Hostel: Samsul Ahmad
    Guru2 yang aku igt nama tapi tak igt ajar apa: Ejazi, Hashim, Azizah, Saudah, Mahathir, Azlina, Zainuddin, Zarina Biduan, Aznisham, Harith

  9. amin r Says:

    Jepun: Mayumi & Hideo

  10. farock d Says:

    yop zain che guevara la. cuba kau imagine dia pakai beret ngan hisap cigar

  11. Katak Says:

    For info, Anand now is the MSD rep for Ireland and Northern Ireland. So Norhayati aka yatek now also here. The family is residing in Dublin (havent meet them yet!)

  12. isman Says:

    ada sorg lagi!! cikgu komputer aka anak ustz khalid!! sape ingat nama dia? kalo tak silap aku nama dia danial jugak!

  13. syuk Says:

    grace ajar fizik aku rase…

  14. munzir fauzi D128 Says:

    amin r : ko mmg terbaik la hafal nama cikgu.. aku pun tak ingatamcm tu skali… heheheheheh

    thaq : pasal amali tu mmg aku terima kasih byk2… siap boleh buat discussion and presentation tuh… hehehhehe

  15. lair Says:

    mak yuyu ajar fizik. nama dia cikgu nolita.

  16. d10 Says:

    woi kecik hati mak aku yang sebenar. mak aku yang sebenar aja sekolah rendah la.

  17. nyzem Says:

    mengkaseh samchet..

  18. malek abu hassan Says:

    tq kerana ingat saya…minta maap semua budak koleq yg ingat dan mengenali saya.tq.moga tuan-tuan berjaya jadi orang hebat dan orang besar.

  19. peah Says:

    wow

  20. Thaq Says:

    Biar betul ni?

  21. baber Says:

    cuba tanya dia direction ke ,nama jalan ke…

  22. baber Says:

    Apa nama ustaz yg pakai shades warna merah tu? ala yg shahriman sabotage sampai jatuh tangga dorm 17..

  23. peah Says:

    ustat zulkifli kot. susah oo nak lari dari dia malam2 dia ade night vision.

    aku kantoi rokok ngan dia.

    sekarang isap rokok dah tak thrill takde orang nak tangkap.

    dah 5 bulan aku tak isap rokok. *clap* *clap*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: