Archive for April, 2008

jemputan ke kenduri kahwin – Saiful Zaid Abd Halim – D25

April 11, 2008

Saiful Zaid menjemput kita semua untuk memeriahkan majlis perkahwinannya pada 26 April 2008 ini di Tg Malim Perak. Sila klik pakutekan² (thumbnail) di bawah untuk maklumat lanjut.

Advertisements

Design Keewee 2

April 10, 2008

Ni design Keewee jugak…

 

So camni…sebab dah x sempat nak buat design lain…kite vote. Sape nak design En. Raqees, sile komen dan tulis vote Raqees.

Sape nak design keewee aeternal fraternitas, komen dan tulis vote af.

Sape nak yg ade paint splatter kaler merah n kuning tu, komen n tulis vote splatter.

Sape nak yg ade tulisan senget tu, komen n tulis vote senget.

Sape nak yg design ala IT tu…komen n tulis vote IT.

voting closes before smayang jumaat besok 11/4/08. tolong jgn vote 2 kali, buang mase je.

disclaimer: komiti reserves the right to overide the vote results klu kitorg nak.

tq

Update:

Last minute entry from en. hasrilfisyazeli. Sape nak yg design ni…komen n tulis vote hasrilfisyazeli. klu salah eja, ur vote will be void (undi rosak). n takyah nak vote kaler baju…kaler baju is at the discretion of komiti. sape yg x puas hati…sape suruh x join jadi komiti?

sile vote as soon as possible. voting closes at 1pm today.

Design By KeeWee

April 10, 2008

by keewee

Design by KeeWee..

Yang tulisan MCOBA Weekend 2008 tu kat belakang..

Yang tulisan aeternus fraternitas (eternal brotherhood) either depan or belakang…

9498 tu kat depan..

PEAH SILA BERI KOMEN ANDA..

TERIMA KASIH

Raqib’s design

April 9, 2008

 

Ni design baju oleh encik raqib. Sila berikan komen anda.

Aku x setuju nak ade lima bintang kat situ…buat 4 bintang cukup rasanye…yelah…kan kite ade 4 house je.

MCKK9498 10YSMCGC HOLIDAY: PAYEE LIST – update 7Apr08

April 7, 2008

Berikut adalah nama – nama yang telah membuat bayaran untuk Holiday Batch di Cherating:

1. Bungga – RM280.00
2. Anas    – RM280.00
3. Yew-U – RM150.00
4. Ladoe – RM100.00
5. Pyan – RM100.00
6. Noor Azman – RM100.00
7. Reza – RM280.00
8. Mache dan isteri – RM200.00
9. Maoi – RM100.00
10. Nad dan isteri – RM200.00
11. Zamir dan isteri – RM100.00
12. Bob – RM100.00
13. Boruz – RM100.00
14. Hadi – RM100.00
15. Munzir – RM100.00
16. Azamsyul – RM100.00

anda boleh membuat bayaran ansuran seperti yang telah ditetapkan (Hujung Mac ’08 RM100 + Hujung April ’08 RM100 + Hujung Mei ’08 RM80 atau RM50), atau membuat bayaran penuh seperti Encik Azran.

senarai ini akan dikemaskini dari masa ke masa. anda semua boleh membuat bayaran samada kepada saya atau penama – penama yang telah ditetapkan sebelum ini. kepada pengutip bayaran, sila berhubung dengan saya untuk mengemaskini senarai ini.

– Nik Anas