New Political Landscape

by

Posting on behalf of Hazriq.

Closed door inter-party political talk session. All 9498 members are invited. I know, its a bit late, but please spread the news.

Topic: New Political Landscape: Challenges of the future
Speakers: Nik Nazmi (PKR) M Fazli (PAS) Latt Sharizan (UMNO)

Venue: MCOBA Penthouse
Date/Time: April 23rd, 2008 / 9:00PM

Cover Charge: RM10 comes with light refreshments

Advertisements

12 Responses to “New Political Landscape”

  1. peah Says:

    sape daa latt sharizan?

  2. semaun Says:

    Aku budget Latt Shariman gak. Takut gak silap eja, aku post as SMS’d. Tunggu reconfirmation of the names.

  3. Bob Says:

    Bile plk En Hazriq kite ni berjinak2 dlm politik ni…secara senyap2…semaun cuba mencucuk huahuahua!

  4. nad Says:

    hazriq mmg org kuat pemuda umno selangor la

  5. amin r Says:

    bagusla join politik. most people tak boleh join politik dah, sbb banyak sangat kontroversi di zaman persekolahan, tak gitu peah?

  6. maoi Says:

    apsal dengan peah?

  7. maoi Says:

    gambar dah update…

  8. peah Says:

    macam ni Maoi..dulu kat sekolah aku orang PAS..maklum la perzen BRU..WAAHAHAHAH..nad la ni..setelah sepuloh tahun Maoi!

  9. peah Says:

    siot je “bedmate saya”..bila pula kau mengambil gambar kontroversi aku tu?

  10. semaun Says:

    No correction. Latt Sharizan of UMNO Cwgn PJ(U) spoke for his party.

  11. anas Says:

    peah: terbukti maoi gay sebab dia amik gamba ko tak pakai baju nak buat modal caleng. haha

  12. hazriq Says:

    ni pun rafizi yg bgtau aku last minit. later mcob activities maybe kita try ajak lebih ramai 9498 dtg.

    btw – yb nik nazmi mmg bijak and calm masa kasi ceramah. aku tgk cara dia cakap ada gaya ala2 KJ ah.moga selangor maju lah hendaknya dgn PKR ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: